Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank’ta deprem

GÜNDEM 26.03.2021 - 10:04, Güncelleme: 26.03.2021 - 10:04
 

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank’ta deprem

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’taki revizyona ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaşıldı.

haberimizvar.net- EkoTürk TV Haber Koordinatörü, ekonomi gazetecisi Ali Çağatay, kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’taki revizyona ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı. Vakıfbank’ta eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun yönetim kurulu başkanlığının sonlandırıldığını öne süren Ali Çağatay, yerine Mustafa Saydam’ın getirildiğini belirtti. Yönetim kurulu üyeliği tartışılan ve son olarak “sahte diploma” iddialarıyla gündeme gelen Hamza Yerlikaya’nın yönetim kurulu üyeliğinin de sonlandırıldığı ifade edildi. Genel Müdür Abdi Serdar Üstünsalih’in göreve devamı kararlaştırıldı. Ekonomi gazetecisi Ali Çağatay’ın verdiği bilgiler şöyle: Halkbank: Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Kerem Alkin’in üyeliği sonlandırıldı. Genel Müdür Osman Arslan yerinde kaldı. Ziraat Bankası: Genel Müdür Hüseyin Aydın görevden alındı. Genel Müdürlük görevine Alparslan Çakar; yönetim kurulu başkanlığına da Burhanettin Tanyeri getirildi.
Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’taki revizyona ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaşıldı.

haberimizvar.net- EkoTürk TV Haber Koordinatörü, ekonomi gazetecisi Ali Çağatay, kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’taki revizyona ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı.

Vakıfbank’ta eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun yönetim kurulu başkanlığının sonlandırıldığını öne süren Ali Çağatay, yerine Mustafa Saydam’ın getirildiğini belirtti.

Yönetim kurulu üyeliği tartışılan ve son olarak “sahte diploma” iddialarıyla gündeme gelen Hamza Yerlikaya’nın yönetim kurulu üyeliğinin de sonlandırıldığı ifade edildi. Genel Müdür Abdi Serdar Üstünsalih’in göreve devamı kararlaştırıldı.

Ekonomi gazetecisi Ali Çağatay’ın verdiği bilgiler şöyle:

Halkbank: Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Kerem Alkin’in üyeliği sonlandırıldı. Genel Müdür Osman Arslan yerinde kaldı.

Ziraat Bankası: Genel Müdür Hüseyin Aydın görevden alındı.


Genel Müdürlük görevine Alparslan Çakar; yönetim kurulu başkanlığına da Burhanettin Tanyeri getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.