Zirvede özgürlük

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 22.09.2023 - 14:18, Güncelleme: 22.09.2023 - 14:18
 

Zirvede özgürlük

Antalya'nın Akseki ilçesinde, ayı ve ikiz yavrusunun sarp kayalıklara tırmanma çabaları görüntülendi.

haberimizvar.net- Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan, "Anne ayı ve sevimli ikizleri dağların zirvesinde özgürce geziyor" başlığıyla yapılan paylaşımda, "Akseki Gidengelmez Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içinde DMKP ekiplerimizce yapılan koruma, kontrol ve yaban hayatı gözlem çalışması sırasında anne ayı ve ikiz yavruları görüntülendi." ifadelerine yer verildi. Görüntülerde, anne ve ikiz yavrusunun sarp kayalıklara arasında gezinmesi ve tırmanma çabaları yer aldı.
Antalya'nın Akseki ilçesinde, ayı ve ikiz yavrusunun sarp kayalıklara tırmanma çabaları görüntülendi.

haberimizvar.net- Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan, "Anne ayı ve sevimli ikizleri dağların zirvesinde özgürce geziyor" başlığıyla yapılan paylaşımda, "Akseki Gidengelmez Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içinde DMKP ekiplerimizce yapılan koruma, kontrol ve yaban hayatı gözlem çalışması sırasında anne ayı ve ikiz yavruları görüntülendi." ifadelerine yer verildi.
Görüntülerde, anne ve ikiz yavrusunun sarp kayalıklara arasında gezinmesi ve tırmanma çabaları yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.