ZMO Başkanı Şahin’in mücadelesi sonuç verdi

SİYASET 15.02.2020 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ZMO Başkanı Şahin’in mücadelesi sonuç verdi

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şube Başkanı Vural Şahin’in ‘eski köye yeniz adet getiriliyor’ diyerek bitki koruma ürünlerinin satışı ile ilgili yönetmelik değişikliğinde verdiği mücadele sonuç verdi. Şahin, oda üyelerinin teşekkür yağmuruna tutuldu.

Haberimizvar.net - Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şube Başkanı Vural Şahin’in ‘eski köye yeniz adet getiriliyor’ diyerek bitki koruma ürünlerinin satışı ile ilgili yönetmelik değişikliğiyle ilgili olarak mücadele başlatmıştı. Mücadelesi sonuç veren Şahin, bugünlerde teşekkürleri kabul etmeye başladı. Şahin, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: GÖNÜL ESASINA DAYALI ÇALIŞMA “Değerli meslektaşlarım, son günlerde merak konusu haline gelen bitki koruma ürünlerinin satışı ile ilgili yönetmelik değişikliği konusunda sürdürdüğümüz çaba nihayet sonuç verdi. Öncelikli olarak emek veren herkese teşekkür ederim. Ankara genel merkezimiz ve diğer odalarımızın şube başkanları ile yaptığımız Bakanlık toplantısı ve bizlerin bu konuda ki ısrarcı takibi, bu maddeleri yazan yetkilileri bizzat görüp, sıkıntıları anlatmamız sonucu istenilen bazı maddelerdeki değişiklikler sağlanmış oldu. Bizler burada gönül esasına dayalı çalışmaktayız. HERKESE EŞİT HİZMET Herkese eşit mesafede ve şeffaf hizmet etme anlayışındayız. Her zaman konuşarak çözüm üretmeyi, karşı karşıya gelmek yerine, yan yana gelebilmeyi kendime ilke edindim. Olaylara karşı dava açmak yerine, sorunları dile getirip çözüm üretmeyi yeğlemişimdir. ZMO Antalya Şube Başkanı olduğum süre içerisinde öncelikli olarak şube yönetimim, delegasyon arkadaşlarım, ilçe temsilcilerimiz, şube çalışanlarımızın ve en önemlisi siz değerli meslektaşlarımızın yakın ilgisi ve desteği de bana güç vermiştir. MÜCADELEMİZE ORTAK OLUN Bu gün belirli sorunların çözülmesinde emeğimizin olmasına sevinirken, görev sürem boyunca da yine aynı çaba içerisinde olacağımızı şube başkanı olarak yönetim kurulum adına söz veriyorum. Sizlerden ricam gelin Odamıza sahip çıkın, mücadelemize ortak olun. Odamızın varoluşu ve ayakta durabilmesi siz değerli meslektaşlarımızın yanımızda olmanızdan geçmekte. Herkese buradan işlerinde kolaylıklar dilerim, Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. Bereketli bol kazançlarınız olsun.” HABER MERKEZİ   İLGİLİ LİNK: https://www.haberimizvar.net/haber-tarimda-eski-koye-yeni-adet-getiriyorlar-10169.html
Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şube Başkanı Vural Şahin’in ‘eski köye yeniz adet getiriliyor’ diyerek bitki koruma ürünlerinin satışı ile ilgili yönetmelik değişikliğinde verdiği mücadele sonuç verdi. Şahin, oda üyelerinin teşekkür yağmuruna tutuldu.

Haberimizvar.net - Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şube Başkanı Vural Şahin’in ‘eski köye yeniz adet getiriliyor’ diyerek bitki koruma ürünlerinin satışı ile ilgili yönetmelik değişikliğiyle ilgili olarak mücadele başlatmıştı. Mücadelesi sonuç veren Şahin, bugünlerde teşekkürleri kabul etmeye başladı. Şahin, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

GÖNÜL ESASINA DAYALI ÇALIŞMA

“Değerli meslektaşlarım, son günlerde merak konusu haline gelen bitki koruma ürünlerinin satışı ile ilgili yönetmelik değişikliği konusunda sürdürdüğümüz çaba nihayet sonuç verdi. Öncelikli olarak emek veren herkese teşekkür ederim. Ankara genel merkezimiz ve diğer odalarımızın şube başkanları ile yaptığımız Bakanlık toplantısı ve bizlerin bu konuda ki ısrarcı takibi, bu maddeleri yazan yetkilileri bizzat görüp, sıkıntıları anlatmamız sonucu istenilen bazı maddelerdeki değişiklikler sağlanmış oldu. Bizler burada gönül esasına dayalı çalışmaktayız.

HERKESE EŞİT HİZMET

Herkese eşit mesafede ve şeffaf hizmet etme anlayışındayız. Her zaman konuşarak çözüm üretmeyi, karşı karşıya gelmek yerine, yan yana gelebilmeyi kendime ilke edindim. Olaylara karşı dava açmak yerine, sorunları dile getirip çözüm üretmeyi yeğlemişimdir. ZMO Antalya Şube Başkanı olduğum süre içerisinde öncelikli olarak şube yönetimim, delegasyon arkadaşlarım, ilçe temsilcilerimiz, şube çalışanlarımızın ve en önemlisi siz değerli meslektaşlarımızın yakın ilgisi ve desteği de bana güç vermiştir.

MÜCADELEMİZE ORTAK OLUN

Bu gün belirli sorunların çözülmesinde emeğimizin olmasına sevinirken, görev sürem boyunca da yine aynı çaba içerisinde olacağımızı şube başkanı olarak yönetim kurulum adına söz veriyorum. Sizlerden ricam gelin Odamıza sahip çıkın, mücadelemize ortak olun. Odamızın varoluşu ve ayakta durabilmesi siz değerli meslektaşlarımızın yanımızda olmanızdan geçmekte. Herkese buradan işlerinde kolaylıklar dilerim, Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. Bereketli bol kazançlarınız olsun.” HABER MERKEZİ

 

İLGİLİ LİNK: https://www.haberimizvar.net/haber-tarimda-eski-koye-yeni-adet-getiriyorlar-10169.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.