100'üncü yılda 100 öğrenciye ödül

YEREL 02.11.2023 - 17:09, Güncelleme: 02.11.2023 - 17:09
 

100'üncü yılda 100 öğrenciye ödül

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 'Cumhuriyetin 100'üncü Yılı Destanı' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ödül almaya hak kazanan 100 öğrenciye hediyeleri verildi.

haberimizvar.net- Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı nedeniyle, 100 öğrenciye 100 ödül sloganıyla, 'Cumhuriyet'in 100'ncü Yılı Destanı' adlı yarışma düzenlendi. İlkokul öğrencileri resim, ortaokul öğrencileri şiir ve lise öğrencileri kompozisyonlarıyla yarışmaya katıldı.  Yarışma sonrası resim dalında 34, şiir dalında 33 ve kompozisyon dalında 33 öğrenciye Namık Karamancı Fen Lisesi'nde düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi. Kategorilerinde birinci olan öğrencilere yarım, ikincilere çeyrek, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci öğrencilere gram altın hediye edildi. Diğer öğrencilerin tamamına 1000 lira değerinde hediye çeki verildi. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, öğrencilere gelecekte bağımsız ve özgür Türkiye için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 'Cumhuriyetin 100'üncü Yılı Destanı' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ödül almaya hak kazanan 100 öğrenciye hediyeleri verildi.

haberimizvar.net-  Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı nedeniyle, 100 öğrenciye 100 ödül sloganıyla, 'Cumhuriyet'in 100'ncü Yılı Destanı' adlı yarışma düzenlendi. İlkokul öğrencileri resim, ortaokul öğrencileri şiir ve lise öğrencileri kompozisyonlarıyla yarışmaya katıldı. 

Yarışma sonrası resim dalında 34, şiir dalında 33 ve kompozisyon dalında 33 öğrenciye Namık Karamancı Fen Lisesi'nde düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi. Kategorilerinde birinci olan öğrencilere yarım, ikincilere çeyrek, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci öğrencilere gram altın hediye edildi. Diğer öğrencilerin tamamına 1000 lira değerinde hediye çeki verildi.

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, öğrencilere gelecekte bağımsız ve özgür Türkiye için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.