128 milyar dolar nerede?

SİYASET 10.04.2021 - 14:45, Güncelleme: 10.04.2021 - 14:48
 

128 milyar dolar nerede?

CHP'nin Mudanya'da reklam panolarına astığı '128 milyar dolar nerede?' afişlerinin kaldırılması ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılmasına sosyal medyadan tepki geldi. '128 milyar dolar nerede?' etiketi Türkiye gündeminin üst sıralarına yerleşti, binlerce paylaşım yapıldı.

haberimizvar.net-  CHP'nin Mudanya'da reklam panolarına astığı '128 milyar dolar nerede?' afişlerinin kaldırılması ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılmasına sosyal medyadan tepki geldi. '128 milyar dolar nerede?' etiketi Türkiye gündeminin üst sıralarına yerleşti. Kullanıcılar '128 milyar dolar nerede?' diye sordu. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Mudanya Belediyesi'ne ait reklam panolarındaki ilan sebebiyle Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün 17.30 itibarıyla "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla resen soruşturma başlatıldığı belirtildi. Bursa Valiliğince yapılan açıklamada da, "Mudanya Belediyesine ait 6 reklam panosuna bugün asılan '128 milyar dolar nerede' ve 'CHP' yazısı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi silueti bulunan afişlere Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığının el konulması talimatı üzerine, söz konusu afişler güvenlik güçleri marifetiyle kaldırılmıştır" ifadesi kullanıldı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı da, CHP'nin kentteki billboard ve raket afişlerinde 'Cumhurbaşkanına hakaret suçu' işlendiği iddiasıyla soruşturma başlattığı bildirildi. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinde bir siyasi partinin logosu ile billboard ve raketlere asılan afişlerin 'Cumhurbaşkanına hakaret suçu' içermesi iddiasıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi. Toplatılan afişlere el konulduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kırşehir il merkezinde bir siyasi partinin logosu ile billboard ve raketlere asılan afişlerin içeriği itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında gerekli tespitler yapılarak afişlere CMK hükümleri gereğince suç delili olmaları sebebi ile el konulmuştur. El koyma işlemi afişleri asan firma yetkililerinin afişleri bulundukları yerden çıkararak kolluk kuvvetlerine teslim etmeleri suretiyle icra edilmiştir." SOSYAL MEDYADAN TEPKİ: 128 MİLYAR DOLAR NEREDE? Afişlerin kaldırılması ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturmasının başlatılmasına ilişkin sosyal medyadan tepki geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında Mudanya'da sökülen afişlerden bahsetti. Kılıçdaroğlu, yayının ardından Twitter'dan "128 milyar dolar nerede?" diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına binlerce beğeni ve retweet gelirken çok sayıda kişi Twitter'da "128 milyar dolar nerede?" diye paylaşım yaptı. '128 milyar dolar nedere?' etiketine binlerce paylaşım yapıldı ve Türkiye gündeminde üst sıralara yerleşti.
CHP'nin Mudanya'da reklam panolarına astığı '128 milyar dolar nerede?' afişlerinin kaldırılması ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılmasına sosyal medyadan tepki geldi. '128 milyar dolar nerede?' etiketi Türkiye gündeminin üst sıralarına yerleşti, binlerce paylaşım yapıldı.

haberimizvar.net-  CHP'nin Mudanya'da reklam panolarına astığı '128 milyar dolar nerede?' afişlerinin kaldırılması ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılmasına sosyal medyadan tepki geldi. '128 milyar dolar nerede?' etiketi Türkiye gündeminin üst sıralarına yerleşti. Kullanıcılar '128 milyar dolar nerede?' diye sordu.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Mudanya Belediyesi'ne ait reklam panolarındaki ilan sebebiyle Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün 17.30 itibarıyla "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla resen soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bursa Valiliğince yapılan açıklamada da, "Mudanya Belediyesine ait 6 reklam panosuna bugün asılan '128 milyar dolar nerede' ve 'CHP' yazısı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi silueti bulunan afişlere Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığının el konulması talimatı üzerine, söz konusu afişler güvenlik güçleri marifetiyle kaldırılmıştır" ifadesi kullanıldı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı da, CHP'nin kentteki billboard ve raket afişlerinde 'Cumhurbaşkanına hakaret suçu' işlendiği iddiasıyla soruşturma başlattığı bildirildi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinde bir siyasi partinin logosu ile billboard ve raketlere asılan afişlerin 'Cumhurbaşkanına hakaret suçu' içermesi iddiasıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Toplatılan afişlere el konulduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kırşehir il merkezinde bir siyasi partinin logosu ile billboard ve raketlere asılan afişlerin içeriği itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında gerekli tespitler yapılarak afişlere CMK hükümleri gereğince suç delili olmaları sebebi ile el konulmuştur. El koyma işlemi afişleri asan firma yetkililerinin afişleri bulundukları yerden çıkararak kolluk kuvvetlerine teslim etmeleri suretiyle icra edilmiştir."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ: 128 MİLYAR DOLAR NEREDE?

Afişlerin kaldırılması ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturmasının başlatılmasına ilişkin sosyal medyadan tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında Mudanya'da sökülen afişlerden bahsetti. Kılıçdaroğlu, yayının ardından Twitter'dan "128 milyar dolar nerede?" diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına binlerce beğeni ve retweet gelirken çok sayıda kişi Twitter'da "128 milyar dolar nerede?" diye paylaşım yaptı.

'128 milyar dolar nedere?' etiketine binlerce paylaşım yapıldı ve Türkiye gündeminde üst sıralara yerleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.