Böcek çiftinin çirkin görüntülerine soruşturma

GÜNDEM 30.04.2026 - 18:40, Güncelleme: 30.04.2026 - 18:40
 

Böcek çiftinin çirkin görüntülerine soruşturma

Son dakika... Adalet Bakanı Akın Gürlek, Muhittin Böcek ve ailesine ilişkin görüntülerin sosyal medyaya sızdırılmasına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ailesini hedef alan, aile tarafından kendilerine ait olmadığı belirtilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Adalet Bakanı Akın Gürlek, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA Adalet Bakanı Akın Gürlek, tv100 yayınında, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Gürlek, söz konusu görüntülerin dolaşıma sokulması hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Cezaevindeki Muhittin Böcek için bir tutuklama kararı daha Cezaevindeki Muhittin Böcek için bir tutuklama kararı daha SORUŞTURMA BAŞLATILDI Bakan Gürlek’in açıklamasında, sosyal medyada paylaşılan ve aile tarafından reddedilen görüntülerle ilgili olarak adli makamların harekete geçtiği, soruşturmanın titizlikle yürütüleceği belirtildi. Gürlek, yetkililerin, konuya ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti. Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'adaylık için para verdi' iddiasına sert cevap Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'adaylık için para verdi' iddiasına sert cevap AİLE GÖRÜNTÜLERİ REDDETMİŞTİ Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek ve ailesini hedef alan görüntüler, sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Aile tarafından kendilerine ait olmadığı belirtilen bu görüntüler kamuoyunda tepkiye neden oldu.
Son dakika... Adalet Bakanı Akın Gürlek, Muhittin Böcek ve ailesine ilişkin görüntülerin sosyal medyaya sızdırılmasına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ailesini hedef alan, aile tarafından kendilerine ait olmadığı belirtilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Adalet Bakanı Akın Gürlek, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Akın Gürlek, tv100 yayınında, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Gürlek, söz konusu görüntülerin dolaşıma sokulması hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Cezaevindeki Muhittin Böcek için bir tutuklama kararı daha Cezaevindeki Muhittin Böcek için bir tutuklama kararı daha

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bakan Gürlek’in açıklamasında, sosyal medyada paylaşılan ve aile tarafından reddedilen görüntülerle ilgili olarak adli makamların harekete geçtiği, soruşturmanın titizlikle yürütüleceği belirtildi. Gürlek, yetkililerin, konuya ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.

Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'adaylık için para verdi' iddiasına sert cevap Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'adaylık için para verdi' iddiasına sert cevap

AİLE GÖRÜNTÜLERİ REDDETMİŞTİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek ve ailesini hedef alan görüntüler, sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Aile tarafından kendilerine ait olmadığı belirtilen bu görüntüler kamuoyunda tepkiye neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.