2 milyonluk uyuşturucu ele geçirdi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2023 - 16:17, Güncelleme: 06.12.2023 - 16:17
 

2 milyonluk uyuşturucu ele geçirdi

Antalya’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda piyasa değeri 2 milyon TL olan 1 milyon 89 bin kullanımlık, 51 parça A4 sentetik cannabinoid bonzai ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda E.T. ve M.A. isimli şahısların uyuşturucu madde A4 sentetik cannabinoid/bonzai ticareti yaptıkları tespit edildi. Şahısların kullandıkları araç Döşemealtı ilçesinde yakalanarak yapılan arama sonucu, piyasa değeri 2 milyon TL olan 1 milyon 89 bin kullanımlık, 51 parça A4 sentetik cannabinoid bonzai ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınarak adli işlemlere başlanıldı.
Antalya’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda piyasa değeri 2 milyon TL olan 1 milyon 89 bin kullanımlık, 51 parça A4 sentetik cannabinoid bonzai ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda E.T. ve M.A. isimli şahısların uyuşturucu madde A4 sentetik cannabinoid/bonzai ticareti yaptıkları tespit edildi.

Şahısların kullandıkları araç Döşemealtı ilçesinde yakalanarak yapılan arama sonucu, piyasa değeri 2 milyon TL olan 1 milyon 89 bin kullanımlık, 51 parça A4 sentetik cannabinoid bonzai ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınarak adli işlemlere başlanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.