2021 Oscar Ödülleri'ni sunacak isimler

KÜLTÜR 13.04.2021 - 14:24, Güncelleme: 13.04.2021 - 14:24
 

2021 Oscar Ödülleri'ni sunacak isimler

93. Oscar Ödülleri'nin sunucuları açıklandı: Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford ve Reese Witherspoon gibi isimler ödülleri takdim edecek.

haberimizvar.net-  Bu yıl 93'üncüsü gerçekleştirilecek olan Oscar Ödülleri'nde kazananlara ödüllerini verecek isinler açıklandı. Kazananların isimlerini açıklayacaklar arasında Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford ve Reese Witherspoon yer alıyor.  Rolling Stone'un aktardığına göre, Oscar törenini düzenleyen yapım şirketinden dün yapılan açıklamada, bu isimlere Don Cheadle, Renee Zellweger, Regina King, Joaquin Phoenix, Rita Moreno, Laura Dern, Zendaya, Angela Bassett, Bryan Cranston, Marlee Matlin ve geçen yılın En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi Bong Joon Ho da eşlik edecek. Ek sunucular ve ödül verecek isimler önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Korona virüsü salgını nedeniyle daha önce belirlenen tarihe göre iki ay ertelenen 93. Oscar Ödülleri töreni, 25 Nisan’da Los Angeles’taki Union Station’da gerçekleştirilecek.
93. Oscar Ödülleri'nin sunucuları açıklandı: Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford ve Reese Witherspoon gibi isimler ödülleri takdim edecek.

haberimizvar.net-  Bu yıl 93'üncüsü gerçekleştirilecek olan Oscar Ödülleri'nde kazananlara ödüllerini verecek isinler açıklandı. Kazananların isimlerini açıklayacaklar arasında Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford ve Reese Witherspoon yer alıyor. 

Rolling Stone'un aktardığına göre, Oscar törenini düzenleyen yapım şirketinden dün yapılan açıklamada, bu isimlere Don Cheadle, Renee Zellweger, Regina King, Joaquin Phoenix, Rita Moreno, Laura Dern, Zendaya, Angela Bassett, Bryan Cranston, Marlee Matlin ve geçen yılın En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi Bong Joon Ho da eşlik edecek.

Ek sunucular ve ödül verecek isimler önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Korona virüsü salgını nedeniyle daha önce belirlenen tarihe göre iki ay ertelenen 93. Oscar Ödülleri töreni, 25 Nisan’da Los Angeles’taki Union Station’da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.