‘30 Ağustos istikbalimizin dosta, düşmana ilanıdır’

GÜNDEM 29.08.2020 - 18:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘30 Ağustos istikbalimizin dosta, düşmana ilanıdır’

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 30 Ağustos Zafer bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Şanlı tarihimizin gurur sayfalarına altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümü kutlu olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramı, kahraman Türk milletimizin birlik ve beraberliğinin mührü, bu topraklardaki istikbalimizin dosta düşmana ilanıdır” dedi.

haberimizvar.net-Vali Yazıcı mesajında devamla şunları dile getirdi: “Bugün, milletçe Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu büyük zafer, hürriyet aşkımızın en yüksek sesi, Cumhuriyetimizin diriliş müjdesidir. Aziz milletimizin, bin yıldır yaşadığı bu topraklarda, ilelebet kalma kararlılığının göstergesidir. ‘Ya İstiklal Ya Ölüm!’ parolası ile başlayan muharebede elde edilen bu büyük zafer, Türk’ün bağrına dayanan hançerin Ulus’ça sökülmesinin, özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır. Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da verdiği demokrasi mücadelesi ve zaferle, 30 Ağustos ruhunu koruduğunu ve bundan sonra da koruyacağını, en açık şekilde ortaya koymuştur. Bugün de Doğu Akdeniz' de, Ege'de ve Karadeniz'de kutsal Mavi Vatan’da gösterdiğimiz kararlı ve etkili duruş, hem topraklarımızın hem de kara sularımızın ilelebet savunucusu olacağımızın her türlü hakkımızı kahramanca koruyacağımızın göstergesidir. Kıyamete kadar da aynı kararlılıkla vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumaya, demokrasi ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve inançla, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için kahramanca şehadete koşan aziz şehitlerimizi ve ahirete intikal eden gazilerimizi, terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 30 Ağustos Zafer bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Şanlı tarihimizin gurur sayfalarına altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümü kutlu olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramı, kahraman Türk milletimizin birlik ve beraberliğinin mührü, bu topraklardaki istikbalimizin dosta düşmana ilanıdır” dedi.

haberimizvar.net-Vali Yazıcı mesajında devamla şunları dile getirdi: “Bugün, milletçe Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu büyük zafer, hürriyet aşkımızın en yüksek sesi, Cumhuriyetimizin diriliş müjdesidir. Aziz milletimizin, bin yıldır yaşadığı bu topraklarda, ilelebet kalma kararlılığının göstergesidir. ‘Ya İstiklal Ya Ölüm!’ parolası ile başlayan muharebede elde edilen bu büyük zafer, Türk’ün bağrına dayanan hançerin Ulus’ça sökülmesinin, özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır.

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da verdiği demokrasi mücadelesi ve zaferle, 30 Ağustos ruhunu koruduğunu ve bundan sonra da koruyacağını, en açık şekilde ortaya koymuştur. Bugün de Doğu Akdeniz' de, Ege'de ve Karadeniz'de kutsal Mavi Vatan’da gösterdiğimiz kararlı ve etkili duruş, hem topraklarımızın hem de kara sularımızın ilelebet savunucusu olacağımızın her türlü hakkımızı kahramanca koruyacağımızın göstergesidir. Kıyamete kadar da aynı kararlılıkla vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumaya, demokrasi ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve inançla, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için kahramanca şehadete koşan aziz şehitlerimizi ve ahirete intikal eden gazilerimizi, terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.