4 bakan yardımcısı daha çift maaşlı çıktı

GÜNDEM 12.07.2021 - 10:23, Güncelleme: 12.07.2021 - 10:23
 

4 bakan yardımcısı daha çift maaşlı çıktı

CHP Milletvekili Yavuzyılmaz, Tarım ve Orman Bakanı yardımcıları Fatih Metin, Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Ayşe Ayşin Işıkgece’nin çift maaş aldığını duyurdu. Bakan yardımcıları ‘ballı maaş’ için at yarışı komiseri olarak atanmış.

haberimizvar.net-Tarım ve Orman bakan yardımcıları Fatih Metin, Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Ayşe Ayşin Işıkgece’nin, Yüksek Komiserler Kurulu Başkanlığı’ndan maaş aldıkları ortaya çıktı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 4 bakan yardımcısının aldığı çift maaşı sosyal medya hesabından duyurdu. AKP’Lİ 4 İSME AT YARIŞI PARASI CHP’li Deniz Yavuzyılmaz belgelerle bircilikte yaptığı paylaşımda, “AK Partili Tarım ve Orman Bakan yardımcılarının dördünün de aynı zamanda at yarışı düzenleyen Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi olduğunu tespit ettik. Bakan yardımcısının aylık maaşı: 30 bin 275 TL, kurul üyeliği aylık ücreti: 14 bin 230 TL. Aylık toplam gelir 44 bin 505 TL. Kaynak: 6132 sayılı Kanun” ifadelerini kullandı. ASGARİ ÜCRETİN 4 KATI AYLIK Maaşları nasıl hesapladığını da açıklayan Yavuzyılmaz, “Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği aylık net ücreti: 3.557,50 (16 yaşından büyüklerin brüt asgari ücret) x 4 = 14.230 TL. Not: Kuruldaki bakan yardımcıları 1. kategoride yer aldıkları için en üst sınır olan, brüt asgari ücretin 4 katı aylık net ücret alıyorlar” dedi.
CHP Milletvekili Yavuzyılmaz, Tarım ve Orman Bakanı yardımcıları Fatih Metin, Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Ayşe Ayşin Işıkgece’nin çift maaş aldığını duyurdu. Bakan yardımcıları ‘ballı maaş’ için at yarışı komiseri olarak atanmış.

haberimizvar.net-Tarım ve Orman bakan yardımcıları Fatih Metin, Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı ve Ayşe Ayşin Işıkgece’nin, Yüksek Komiserler Kurulu Başkanlığı’ndan maaş aldıkları ortaya çıktı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 4 bakan yardımcısının aldığı çift maaşı sosyal medya hesabından duyurdu.

AKP’Lİ 4 İSME AT YARIŞI PARASI

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz belgelerle bircilikte yaptığı paylaşımda, “AK Partili Tarım ve Orman Bakan yardımcılarının dördünün de aynı zamanda at yarışı düzenleyen Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi olduğunu tespit ettik. Bakan yardımcısının aylık maaşı: 30 bin 275 TL, kurul üyeliği aylık ücreti: 14 bin 230 TL. Aylık toplam gelir 44 bin 505 TL. Kaynak: 6132 sayılı Kanun” ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRETİN 4 KATI AYLIK

Maaşları nasıl hesapladığını da açıklayan Yavuzyılmaz, “Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği aylık net ücreti: 3.557,50 (16 yaşından büyüklerin brüt asgari ücret) x 4 = 14.230 TL. Not: Kuruldaki bakan yardımcıları 1. kategoride yer aldıkları için en üst sınır olan, brüt asgari ücretin 4 katı aylık net ücret alıyorlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.