7 kentte 21 orman yanıyor

GÜNDEM 30.07.2021 - 02:29, Güncelleme: 30.07.2021 - 02:29
 

7 kentte 21 orman yanıyor

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Adana’da 6, Osmaniye’de 2, Antalya’da 4, Mersin’de 4, Muğla’da 3, Kayseri ve Manisa’da ise birer orman yangının sürdüğünü duyurdu.

HABERİMİZVAR – Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alan küle döndü. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yangınlardaki son durumu gösteren bir tablo yayınladı. Tabloya göre Adana’da 6, Osmaniye’de 2, Antalya’da 4, Mersin’de 4, Muğla’da 3, Kayseri ve Manisa’da ise birer orman yangını sürüyor.   42 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI   Adana, Antalya, Muğla, Mersin ve Osmaniye başta olmak üzere 21 ilde çıkan 63 yangının 42’si ise kontrol altına alındı ve 21 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı. Pakdemirli paylaşımına, “Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız; cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye’nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz” diye not düştü.
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Adana’da 6, Osmaniye’de 2, Antalya’da 4, Mersin’de 4, Muğla’da 3, Kayseri ve Manisa’da ise birer orman yangının sürdüğünü duyurdu.

HABERİMİZVAR – Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alan küle döndü. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yangınlardaki son durumu gösteren bir tablo yayınladı. Tabloya göre Adana’da 6, Osmaniye’de 2, Antalya’da 4, Mersin’de 4, Muğla’da 3, Kayseri ve Manisa’da ise birer orman yangını sürüyor.

 

42 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

 

Adana, Antalya, Muğla, Mersin ve Osmaniye başta olmak üzere 21 ilde çıkan 63 yangının 42’si ise kontrol altına alındı ve 21 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı. Pakdemirli paylaşımına, “Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız; cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye’nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz” diye not düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.