7 Mehmet 6 Mehmet oldu!

KULİS 20.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

7 Mehmet 6 Mehmet oldu!

Antalya’da özellikle siyasi ve bürokratların tercih ettiği mekan olan ünlü 7 Mehmet’te ortaklar arasında gerginlik kamuoyuna yansıdı. Yeğeni Mehmet Akdağ ile tartışan Sadık Akdağ restaurantı terk etti. Kendisinden 2.5 aydır haber alınamıyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın en seçkin restaurantlarından biri olan ve üst katında kent ile ile ilgili önemli kararların alındığı 7 Mehmet’te ortaklar arasında yaşanan gerginlik gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, Atatürk Kültür Parkı içinde Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirakçi kuruluşu Ekdağ’ın kiracısı olan 7 Mehmet Restaurant’ın ortaklarından amca Sadık Akdağ ile yeğeni Mehmet Akdağ arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine amca Sadık Akdağ, restaurantı terk etti. Yaklaşık 2.5 aydır kendisinden haber alınamayan Sadık Akdağ’ın nerede olduğu merak konusu haline geldi. Sadık Akdağ’ın ardından restaurantta bazı çalışanların da istifa ettiği öğrenildi. SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI Yaşananlarla ilgili olarak gazeteci Yalçın Bayer, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Antalya’dan Bülent Ecevit üzücü bir haber veriyor: Ünlü ‘7 Mehmet’ lokantasında amca (Sadık Akdağ) ile yeğen (Mehmet Akdağ) arasındaki anlaşmazlık Antalyalıları üzdü. Dükkanı bir taksi ile terk eden amcadan 2.5 aydır haber alınamadığı bildiriliyor...” Yaşananların ardından halk arasında’7 Mehmet artık 6 Mehmet’ oldu yorumuna neden oldu.  
Antalya’da özellikle siyasi ve bürokratların tercih ettiği mekan olan ünlü 7 Mehmet’te ortaklar arasında gerginlik kamuoyuna yansıdı. Yeğeni Mehmet Akdağ ile tartışan Sadık Akdağ restaurantı terk etti. Kendisinden 2.5 aydır haber alınamıyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın en seçkin restaurantlarından biri olan ve üst katında kent ile ile ilgili önemli kararların alındığı 7 Mehmet’te ortaklar arasında yaşanan gerginlik gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, Atatürk Kültür Parkı içinde Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirakçi kuruluşu Ekdağ’ın kiracısı olan 7 Mehmet Restaurant’ın ortaklarından amca Sadık Akdağ ile yeğeni Mehmet Akdağ arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine amca Sadık Akdağ, restaurantı terk etti. Yaklaşık 2.5 aydır kendisinden haber alınamayan Sadık Akdağ’ın nerede olduğu merak konusu haline geldi. Sadık Akdağ’ın ardından restaurantta bazı çalışanların da istifa ettiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Yaşananlarla ilgili olarak gazeteci Yalçın Bayer, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Antalya’dan Bülent Ecevit üzücü bir haber veriyor: Ünlü ‘7 Mehmet’ lokantasında amca (Sadık Akdağ) ile yeğen (Mehmet Akdağ) arasındaki anlaşmazlık Antalyalıları üzdü. Dükkanı bir taksi ile terk eden amcadan 2.5 aydır haber alınamadığı bildiriliyor...”

Yaşananların ardından halk arasında’7 Mehmet artık 6 Mehmet’ oldu yorumuna neden oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.