750 bin Filistinli Korkuteli'ne gelecek mi?

SİYASET 09.11.2023 - 17:03, Güncelleme: 09.11.2023 - 17:19
 

750 bin Filistinli Korkuteli'ne gelecek mi?

Büyük ses getiren 'Eyvah Antalya Filistinliler geliyor', 'Korkuteli'ne yerleştirilecekler' haberimiz üzerine CHP Antalya Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cavit Arı, Meclis Başkanlığı'na soru önergesi verdi. Arı, önergesinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, "Bugün medyada yaklaşık 750 bin Filistinlinin Antalya'nın Korkuteli ilçesine yani Beydağları'na gelmesiyle ilgili haber çıktı. Bu doğru mu değil mi " sorusunu yöneltti. Bakan Yerlikaya Arı'nın önergesine henüz yanıt vermedi.

haberimizvar.net- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda İçişleri Bakanlığı 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeler sırasında da ülkemize kontrolsüz bir şekilde ülkemize giren yabancılar konusunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya sordu YABANCILAR KONUSU ÜLKEMİZ GELECEĞİ İÇİN TEHDİD OLUŞTURUYOR Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmasında; “Ülkemizin en önemli konulardan biri -hep söylüyoruz- yabancı göçü. Kontrolsüz bir şekilde ülkemize giren yabancılar -başta Suriyeliler olmak üzere- ülkemizin geleceğiyle ilgili en önemli tehdidi oluşturuyor. Ekonomiyle ilgili sorunlar ve diğer konulardaki sorunlar -hep söylüyoruz- gün gelir, çözülür ancak ülkemize gelen yabancılarla oluşacak yeni süreç ülkemizi daha çözülmez sorunların içerisine sokacaktır. Ben çok iyi biliyorum ki emniyet güçlerimiz, başta jandarmamız, askerimiz sınırdan bir tane yabancıyı geçirmez. Bizim güvenlik kuvvetimiz, jandarmamız, askerimiz, polisimiz sınırda yirmi dört saat nöbet tutar, gece sabaha kadar pusudadır, yabancıyı geçirmez, ister göçmen olsun ister terörist.” dedi KAPILARIMIZ YOL GEÇEN HANINA DÖNDÜ, ÜLKEMİZDEKİ YABANCI SAYISI BELLİ DEĞİL  Av. Cavit ARI; “Kapılarımız sonuna kadar açıldı ve yol geçen hanına döndü. Bugün ülkede ne kadar yabancı var, bence kimse bilmiyor. Hatta sizin verdiğiniz sayıyla bundan daha on gün kadar önce burada Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızın verdiği sayılar arasında dahi farklılıklar var.” Dedi. CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZA SORDUM, ON BEŞ GÜN KADAR SÜRE GEÇTİ, HÂLÂ CEVAP YOK. Av. Cavit ARI; “Toplamda 4 milyon 644 bin yabancıdan ve özellikle de Suriyelilerden bahsedilmekte. Hep soruyoruz: Türkiye'de doğan çocuklar bu sayıya dâhil mi, değil mi? Birinci sorum. Ve kaç Türk vatandaşı oldu yabancıdan ve bu yabancılardan Türk vatandaşı olanlardan kaç tanesi seçmen olarak seçmen listelerinde yer aldı? Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza sordum, aradan on beş gün kadar süre geçti, hâlâ cevap yok.” Dedi. 750 BİN FİLİSTİNLİNİN ANTALYA'NIN KORKUTELİ İLÇESİNE GELMESİYLE İLGİLİ HABER DOĞRU MU? Av. Cavit ARI; “Bugün, özellikle medyada da yer aldığı için bir soruyu daha sizlere sormak istiyorum: Yaklaşık 750 bin Filistinlinin başta Antalya olmak üzere Antalya ve Adana bölgesine ve özellikle de Antalya'nın Korkuteli ilçesine yani Beydağları'na gelmesiyle ilgili bir haber çıktı. Bu doğru mu, değil mi, size de direkt sormak istiyorum.” Diyerek, Bakan Yerlikaya’ya sordu.
Büyük ses getiren 'Eyvah Antalya Filistinliler geliyor', 'Korkuteli'ne yerleştirilecekler' haberimiz üzerine CHP Antalya Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cavit Arı, Meclis Başkanlığı'na soru önergesi verdi. Arı, önergesinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, "Bugün medyada yaklaşık 750 bin Filistinlinin Antalya'nın Korkuteli ilçesine yani Beydağları'na gelmesiyle ilgili haber çıktı. Bu doğru mu değil mi " sorusunu yöneltti. Bakan Yerlikaya Arı'nın önergesine henüz yanıt vermedi.

haberimizvar.net- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda İçişleri Bakanlığı 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeler sırasında da ülkemize kontrolsüz bir şekilde ülkemize giren yabancılar konusunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya sordu

YABANCILAR KONUSU ÜLKEMİZ GELECEĞİ İÇİN TEHDİD OLUŞTURUYOR
Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmasında; “Ülkemizin en önemli konulardan biri -hep söylüyoruz- yabancı göçü. Kontrolsüz bir şekilde ülkemize giren yabancılar -başta Suriyeliler olmak üzere- ülkemizin geleceğiyle ilgili en önemli tehdidi oluşturuyor. Ekonomiyle ilgili sorunlar ve diğer konulardaki sorunlar -hep söylüyoruz- gün gelir, çözülür ancak ülkemize gelen yabancılarla oluşacak yeni süreç ülkemizi daha çözülmez sorunların içerisine sokacaktır. Ben çok iyi biliyorum ki emniyet güçlerimiz, başta jandarmamız, askerimiz sınırdan bir tane yabancıyı geçirmez. Bizim güvenlik kuvvetimiz, jandarmamız, askerimiz, polisimiz sınırda yirmi dört saat nöbet tutar, gece sabaha kadar pusudadır, yabancıyı geçirmez, ister göçmen olsun ister terörist.” dedi

KAPILARIMIZ YOL GEÇEN HANINA DÖNDÜ, ÜLKEMİZDEKİ YABANCI SAYISI BELLİ DEĞİL
 Av. Cavit ARI; “Kapılarımız sonuna kadar açıldı ve yol geçen hanına döndü. Bugün ülkede ne kadar yabancı var, bence kimse bilmiyor. Hatta sizin verdiğiniz sayıyla bundan daha on gün kadar önce burada Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızın verdiği sayılar arasında dahi farklılıklar var.” Dedi.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZA SORDUM, ON BEŞ GÜN KADAR SÜRE GEÇTİ, HÂLÂ CEVAP YOK.
Av. Cavit ARI; “Toplamda 4 milyon 644 bin yabancıdan ve özellikle de Suriyelilerden bahsedilmekte. Hep soruyoruz: Türkiye'de doğan çocuklar bu sayıya dâhil mi, değil mi? Birinci sorum. Ve kaç Türk vatandaşı oldu yabancıdan ve bu yabancılardan Türk vatandaşı olanlardan kaç tanesi seçmen olarak seçmen listelerinde yer aldı? Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza sordum, aradan on beş gün kadar süre geçti, hâlâ cevap yok.” Dedi.

750 BİN FİLİSTİNLİNİN ANTALYA'NIN KORKUTELİ İLÇESİNE GELMESİYLE İLGİLİ HABER DOĞRU MU?
Av. Cavit ARI; “Bugün, özellikle medyada da yer aldığı için bir soruyu daha sizlere sormak istiyorum: Yaklaşık 750 bin Filistinlinin başta Antalya olmak üzere Antalya ve Adana bölgesine ve özellikle de Antalya'nın Korkuteli ilçesine yani Beydağları'na gelmesiyle ilgili bir haber çıktı. Bu doğru mu, değil mi, size de direkt sormak istiyorum.” Diyerek, Bakan Yerlikaya’ya sordu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.