81 ilin barosuna 'misilleme'

GÜNDEM 09.09.2022 - 17:14, Güncelleme: 09.09.2022 - 17:14
 

81 ilin barosuna 'misilleme'

81 ilin barosu CMK ücret tarifesine karşı iş yavaşlatma eylemi yapacağını açıklamıştı. Adalet Bakanı Bozdağ, 81 ilin barosuna "Yeni düzenleme getiririz, tereddüt etmeyiz" diye tepki gösterdi. Bozdağ'ın açıklaması "misilleme" olarak değerlendirildi.

haberimizvar.net- Türkiye Barolar Birliği (TBB) ile 81 baro başkanlığı, CMK kapsamında görevlendirilen avukatlara verilen ücretlerin artırılması için iş yavaşlatma eylemi yapacağını açıkladı. TBB'nin açıklamasına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan tepki geldi. Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 81 ilin barosunu "Yeni düzenleme getiririz, tereddüt etmeyiz" diyerek tehdit etti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 81 il barosuna seslenerek, “Siyasi hesaplaşma ruhuyla hareket edildiği takdirde burada yeni bir düzenleme yaparak vatandaşlarımızın memnun olacağı, avukatlarımızın da ‘Allah razı olsun’ diyeceği bir uygulamayı hayata geçirmekte tereddüt etmeyiz” ifadelerini kullandı. Bozdağ'ın paylaşımlarında "Türkiye'de baroları siyasi mücadelenin bir parçası haline getirmeye kimsenin hakkı yoktur" ifadesini kullandı.
81 ilin barosu CMK ücret tarifesine karşı iş yavaşlatma eylemi yapacağını açıklamıştı. Adalet Bakanı Bozdağ, 81 ilin barosuna "Yeni düzenleme getiririz, tereddüt etmeyiz" diye tepki gösterdi. Bozdağ'ın açıklaması "misilleme" olarak değerlendirildi.

haberimizvar.net- Türkiye Barolar Birliği (TBB) ile 81 baro başkanlığı, CMK kapsamında görevlendirilen avukatlara verilen ücretlerin artırılması için iş yavaşlatma eylemi yapacağını açıkladı. TBB'nin açıklamasına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan tepki geldi. Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 81 ilin barosunu "Yeni düzenleme getiririz, tereddüt etmeyiz" diyerek tehdit etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 81 il barosuna seslenerek, “Siyasi hesaplaşma ruhuyla hareket edildiği takdirde burada yeni bir düzenleme yaparak vatandaşlarımızın memnun olacağı, avukatlarımızın da ‘Allah razı olsun’ diyeceği bir uygulamayı hayata geçirmekte tereddüt etmeyiz” ifadelerini kullandı.

Bozdağ'ın paylaşımlarında "Türkiye'de baroları siyasi mücadelenin bir parçası haline getirmeye kimsenin hakkı yoktur" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.