ABC, TGF'yi ağırladı

YAŞAM 15.09.2021 - 23:22, Güncelleme: 15.09.2021 - 23:22
 

ABC, TGF'yi ağırladı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile yönetimi Anadolu Buluşmaları kapsamında 27. ziyaretini Antalya Basın Cemiyeti’ne yaptı

HABERİMİZVAR- Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ile Genel Başkan Yardımcısı Cafer Esendemir, Anadolu Buluşmaları kapsamında 27. ziyaretini Antalya Basın Cemiyeti’ne (ABC) yaptı. Ziyarette ABC Başkanı İbrahim Akkaya,  Başkan Yardımcısı Ebru Küçükaydın, Genel Sekreter Cem Çon, Disiplin Kurulu Başkanı İdris Özyol, yönetim kurulu üyesi Kubilay Eldemirci ile üye Ahmet Naci Baydar hazır bulundu. BASIN KARTI SORUNU DEVAM EDİYOR Anadolu’yu gezerek medyanın yaşadığı sorunları konuştuklarını ve bu konuda rapor hazırladıklarının söyleyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, “Demokrasinin vazgeçilmesi basın sektörü baskı altında. Bu yetmezmiş gibi bir de ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Bir yandan da basın kartının kimlere verileceğine meslek odalarının karar vermesi gerektiğini her gittiğimiz yerde anlatıyoruz” dedi TGF’YE ÜYE TEK MESLEK ÖRGÜTÜYÜZ Antalya medya sektöründe yaşanan sorunları dile getiren ABC Başkanı İbrahim Akkaya ise TGF heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Antalya’da federasyonu bağlı tek meslek örgütünün ABC olduğunu vurgulayan Akkaya, “Diğer illerde yaşanan birçok sıkıntıyı Antalya’da da yaşıyoruz. Zaten zor ayakta duran basın kuruluşları pandemi ile daha da zor günler geçirmeye başladı” diye konuştu. (Haber merkezi)            
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile yönetimi Anadolu Buluşmaları kapsamında 27. ziyaretini Antalya Basın Cemiyeti’ne yaptı

HABERİMİZVAR- Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ile Genel Başkan Yardımcısı Cafer Esendemir, Anadolu Buluşmaları kapsamında 27. ziyaretini Antalya Basın Cemiyeti’ne (ABC) yaptı. Ziyarette ABC Başkanı İbrahim Akkaya,  Başkan Yardımcısı Ebru Küçükaydın, Genel Sekreter Cem Çon, Disiplin Kurulu Başkanı İdris Özyol, yönetim kurulu üyesi Kubilay Eldemirci ile üye Ahmet Naci Baydar hazır bulundu.

BASIN KARTI SORUNU DEVAM EDİYOR

Anadolu’yu gezerek medyanın yaşadığı sorunları konuştuklarını ve bu konuda rapor hazırladıklarının söyleyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, “Demokrasinin vazgeçilmesi basın sektörü baskı altında. Bu yetmezmiş gibi bir de ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Bir yandan da basın kartının kimlere verileceğine meslek odalarının karar vermesi gerektiğini her gittiğimiz yerde anlatıyoruz” dedi

TGF’YE ÜYE TEK MESLEK ÖRGÜTÜYÜZ

Antalya medya sektöründe yaşanan sorunları dile getiren ABC Başkanı İbrahim Akkaya ise TGF heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Antalya’da federasyonu bağlı tek meslek örgütünün ABC olduğunu vurgulayan Akkaya, “Diğer illerde yaşanan birçok sıkıntıyı Antalya’da da yaşıyoruz. Zaten zor ayakta duran basın kuruluşları pandemi ile daha da zor günler geçirmeye başladı” diye konuştu. (Haber merkezi)

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.