Ahbap Derneği helikopter kiralıyor

GÜNDEM 05.08.2021 - 10:12, Güncelleme: 05.08.2021 - 10:12
 

Ahbap Derneği helikopter kiralıyor

AHBAP Derneği, orman yangınlarına müdahale için Kazakistan’dan helikopter getirecek. Tarım ve Orman Bakanlığı ile gerekli görüşmelerin yapıldığını söyleyen Dernek Başkanı Haluk Levent, helikopterin Marmaris bölgesine gönderileceğini belirtti.

haberimizvar.net- Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP Derneği, orman yangınlarına müdahale için Kazakistan’dan helikopter kiralayacak. Helikopter konusunda Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini söyleyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından, “Ahbap Derneği olarak Kazakistan’dan geniş su deposu olan 1 helikopter kiralıyoruz. En az 5 gün kalacak. Marmaris bölgesine göndereceğimiz helikopter Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışacak. Umarım bir aksilik çıkmaz” açıklaması yaptı.  HER KURUM HELİKOPTER KİRALAYABİLİR  Haluk Levent gelen sorular üzerine ise, “Bilgi açısından yazayım. Türkiye’de her şirket, bazı kurum, dernek ve şahıslar kamu yararına uçak, helikopter kiralaması yapabilir. Bakanlıklar da kiralama yaparlar. Belediyeler de. Bir anda binlerce yorum geldi şaşırdım” dedi. 
AHBAP Derneği, orman yangınlarına müdahale için Kazakistan’dan helikopter getirecek. Tarım ve Orman Bakanlığı ile gerekli görüşmelerin yapıldığını söyleyen Dernek Başkanı Haluk Levent, helikopterin Marmaris bölgesine gönderileceğini belirtti.

haberimizvar.net- Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP Derneği, orman yangınlarına müdahale için Kazakistan’dan helikopter kiralayacak. Helikopter konusunda Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini söyleyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından, “ Ahbap Derneği olarak Kazakistan’dan geniş su deposu olan 1 helikopter kiralıyoruz. En az 5 gün kalacak. Marmaris bölgesine göndereceğimiz helikopter Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışacak. Umarım bir aksilik çıkmaz” açıklaması yaptı.

 HER KURUM HELİKOPTER KİRALAYABİLİR

  Haluk Levent gelen sorular üzerine ise, “Bilgi açısından yazayım. Türkiye’de her şirket, bazı kurum, dernek ve şahıslar kamu yararına uçak, helikopter kiralaması yapabilir. Bakanlıklar da kiralama yaparlar. Belediyeler de. Bir anda binlerce yorum geldi şaşırdım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.