Ailelerinin trafik polisi oldular

GÜNDEM 02.01.2024 - 15:14, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:14
 

Ailelerinin trafik polisi oldular

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce, okullarda 'Ailemin Trafik Polisiyim' ve Evde, Okulda ve Park'ta Güvendeyim' projeleri kapsamında öğrencilere trafik eğitimi veriliyor.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Ailemin Trafik Polisiyim' ve 'Evde, Okulda ve Parkta Güvendeyim" projeleri kapsamında ilkokulla ziyaret edilerek, farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere trafik kuralları ile ilgili bilgiler veriliyor. Bu çalışmalar kapsamında Alanya'da Çıplaklı İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine aileleri ile birlikte yolculuk yaparken, araç içerisinde emniyet kemeri takılması, sürücünün hız ihlali yapmasının engellenmesi, kırmızı ışık ihlalinin engellenmesi, araç kullanırken telefonla konuşulmasının engellenmesi, ev içinde ve dışında okula gelinip, gidildiği esnada yolda, parkta ve bahçelerde güvende olmaları, yaya önceliği konularında bilgilendirme yapılarak ailelerinin uyarılması istendi. Projeler kapsamında Çıplaklı İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine Trafik Eğitim Parkı'nda, Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencilerine ise sınıf ortamında trafik eğitimi verilerek, ailelerinin trafik polisi ilan edildiği bildiriliyor.
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce, okullarda 'Ailemin Trafik Polisiyim' ve Evde, Okulda ve Park'ta Güvendeyim' projeleri kapsamında öğrencilere trafik eğitimi veriliyor.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Ailemin Trafik Polisiyim' ve 'Evde, Okulda ve Parkta Güvendeyim" projeleri kapsamında ilkokulla ziyaret edilerek, farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere trafik kuralları ile ilgili bilgiler veriliyor.

Bu çalışmalar kapsamında Alanya'da Çıplaklı İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine aileleri ile birlikte yolculuk yaparken, araç içerisinde emniyet kemeri takılması, sürücünün hız ihlali yapmasının engellenmesi, kırmızı ışık ihlalinin engellenmesi, araç kullanırken telefonla konuşulmasının engellenmesi, ev içinde ve dışında okula gelinip, gidildiği esnada yolda, parkta ve bahçelerde güvende olmaları, yaya önceliği konularında bilgilendirme yapılarak ailelerinin uyarılması istendi. Projeler kapsamında Çıplaklı İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine Trafik Eğitim Parkı'nda, Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencilerine ise sınıf ortamında trafik eğitimi verilerek, ailelerinin trafik polisi ilan edildiği bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.