AK Parti Korkuteli'de Kök göreve başladı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.09.2023 - 10:42, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:42
 

AK Parti Korkuteli'de Kök göreve başladı

AK PARTİ Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, törenle göreve başladı.

haberimizvar.net- Kemal Sancaktar'ın istifasıyla boşalan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine Osman Nuri Kök getirildi. İlçe başkanlığında düzenlenen törenle Osman Nuri Kök görevi Kemal Sancaktar'dan devraldı. Osman Nuri Kök, "Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bugüne kadar hizmetlerinden dolayı Kemal Sancaktar başkanıma teşekkür ediyorum. Seçimden önce aldığı bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Korkuteli'mize ne katkı koyabilirsek onun mücadelesini vereceğiz. Bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışmalara devam edeceğiz. Bu süreçte de hepinizin desteklerini bekliyorum" dedi. İlçe Başkanı Osman Nuri Kök hizmetlerinden dolayı Kemal Sancaktar'a plaket verirken, Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitci, Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu ve Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekci de çeşitli hediyeler takdim etti. 
AK PARTİ Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, törenle göreve başladı.

haberimizvar.net- Kemal Sancaktar'ın istifasıyla boşalan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine Osman Nuri Kök getirildi. İlçe başkanlığında düzenlenen törenle Osman Nuri Kök görevi Kemal Sancaktar'dan devraldı.

Osman Nuri Kök, "Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bugüne kadar hizmetlerinden dolayı Kemal Sancaktar başkanıma teşekkür ediyorum. Seçimden önce aldığı bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Korkuteli'mize ne katkı koyabilirsek onun mücadelesini vereceğiz. Bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışmalara devam edeceğiz. Bu süreçte de hepinizin desteklerini bekliyorum" dedi.

İlçe Başkanı Osman Nuri Kök hizmetlerinden dolayı Kemal Sancaktar'a plaket verirken, Kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitci, Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu ve Belediye Meclis Üyesi İsmet Senekci de çeşitli hediyeler takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.