AKM’nin adı Atatürk Kültür Merkezi oldu

YEREL 04.12.2019 - 13:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKM’nin adı Atatürk Kültür Merkezi oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye kurumlarının adını Atatürk’le taçlandırmaya devam ediyor. Antalya Kültür Merkezi’nin adı Büyükşehir Meclisi kararıyla Atatürk Kültür Merkezi olarak değiştirildi. Binaya Atatürk Kültür Merkezi tabelası asıldı. Başkan Muhittin Böcek, Atatürk’ün izinde olmaya ve Antalyalılara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi

haberimizvar.net Her konuşmasında Atatürkve devrimlerine olan inancını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Atatürk sevgisi sözde kalmıyor. 29 Ekim’de Antalya Büyükşehir Belediyesi önüne dev Atatürk Heykeli diken Başkan Muhittin Böcek, Antalya Kültür Merkezi’nin (AKM) adını Atatürk Kültür Merkeziolarak değiştirdi. 11 Kasım’da gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Meclisi Toplantısı’nda Büyükşehir Belediyesi tasarrufundaki binaya Atatürk Kültür Merkeziisminin verilmesi ile ilgili gündem maddesi tüm partilerin “evet” oyuyla oy birliğiyle kabul edilmişti TABELA ASILDI Mecliste alınan kararın ardından Başkan Böcek’in talimatı ile Atatürk Kültür Merkezi tabelası binaya asıldı. 30 yılı aşkın bir süredir Antalya’nın kültür ve sanat hayatına hizmet veren bina, halk arasında daha çok Atatürk Kültür Merkezi olarak biliniyordu. Yapılan değişiklikle bu karışıklığın da önüne geçilmiş oldu. Binanın kısa adıyla yine AKM olarak hizmet vermeye devam edecek. ATASEM VE ATABEM Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi’nin yaygın eğitim kurumuAntalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları’nın (ASMEK) ismi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) olarak değiştirildi. Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri (AKBEM) de artık Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) olarak hizmet verecek. ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümeye devam edeceklerini belirterek, “Her zaman Atatürk’ün izinde olmaya, onun dünyanın en güzel kenti dediği Antalya’mıza en iyi hizmeti layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Zaten vatandaşlarımız arasında Atatürk Kültür Merkezi olarak bilinen kültür merkezimizin adını meclis kararıyla da onamış olduk. Antalyalı hemşerilerimize hayırlı olsun. Her konuşmamım sonunda söylediğim, Atatürk’le kalın, Cumhuriyetle kalın, sevgiyle kalın söylemimizsözde değil özdedir. Antalyalı hemşerilerime destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye kurumlarının adını Atatürk’le taçlandırmaya devam ediyor. Antalya Kültür Merkezi’nin adı Büyükşehir Meclisi kararıyla Atatürk Kültür Merkezi olarak değiştirildi. Binaya Atatürk Kültür Merkezi tabelası asıldı. Başkan Muhittin Böcek, Atatürk’ün izinde olmaya ve Antalyalılara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi

haberimizvar.net Her konuşmasında Atatürkve devrimlerine olan inancını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Atatürk sevgisi sözde kalmıyor. 29 Ekim’de Antalya Büyükşehir Belediyesi önüne dev Atatürk Heykeli diken Başkan Muhittin Böcek, Antalya Kültür Merkezi’nin (AKM) adını Atatürk Kültür Merkeziolarak değiştirdi. 11 Kasım’da gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Meclisi Toplantısı’nda Büyükşehir Belediyesi tasarrufundaki binaya Atatürk Kültür Merkeziisminin verilmesi ile ilgili gündem maddesi tüm partilerin “evet” oyuyla oy birliğiyle kabul edilmişti

TABELA ASILDI

Mecliste alınan kararın ardından Başkan Böcek’in talimatı ile Atatürk Kültür Merkezi tabelası binaya asıldı. 30 yılı aşkın bir süredir Antalya’nın kültür ve sanat hayatına hizmet veren bina, halk arasında daha çok Atatürk Kültür Merkezi olarak biliniyordu. Yapılan değişiklikle bu karışıklığın da önüne geçilmiş oldu. Binanın kısa adıyla yine AKM olarak hizmet vermeye devam edecek.

ATASEM VE ATABEM

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi’nin yaygın eğitim kurumuAntalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları’nın (ASMEK) ismi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) olarak değiştirildi. Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri (AKBEM) de artık Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) olarak hizmet verecek.

ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümeye devam edeceklerini belirterek,

“Her zaman Atatürk’ün izinde olmaya, onun dünyanın en güzel kenti dediği Antalya’mıza en iyi hizmeti layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Zaten vatandaşlarımız arasında Atatürk Kültür Merkezi olarak bilinen kültür merkezimizin adını meclis kararıyla da onamış olduk. Antalyalı hemşerilerimize hayırlı olsun. Her konuşmamım sonunda söylediğim, Atatürk’le kalın, Cumhuriyetle kalın, sevgiyle kalın söylemimizsözde değil özdedir. Antalyalı hemşerilerime destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.