AKP'de kongre günü

SİYASET 07.10.2023 - 11:51, Güncelleme: 07.10.2023 - 11:51
 

AKP'de kongre günü

Son dakika... Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin kongresi gibi sandalyeler havada uçuşmuyor. Bakın burada ne var; muhabbet var. Bugün de aynısını yapacağız" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- AKP 4'üncü olağan kongresi bugün Ankara'da düzenleniyor. Kongre öncesi halka seslenen Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle:  Kıymetli yol arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Başkentimize hoşgeldiniz. Aşkınız, sevdanız ve dayuanışmanız için her birinize teşekkür ediyorum. Salonlara sığmayan şu sevginiz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. BİZİM KONGRELERİMİZDE SANDAYELER HAVADA UÇUŞMAZ Sizlerin vasıtası ile 85 milyon vatandaşımızın her birine selamlarımı iletiyorum. Bugün TÜrkiye Yüzyılı için istisnai bir gün. Bugün AK Parti için müstesna bir gün. Bugün partimizin 4. olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Türkiye Yüzyılının siyasette öncü olacak kurmay kadroyu delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Bizim kongrelerimizde sandalyeler havalarda uçuşmaz. Kongrelerimizi hep kardeşlik havasında icra ettik. 14 ve 28 mayıs seçimlerini AK Parti ve cumhur ittifakı olarak büyük bir zaferle başardık. Böylece 17. seçim zaferimize imza atmış olduk. İHANET EDENLER OLDU İhanet edenler oldu. Onlar yoluna, biz de yolumuza. Onlar burada da dikiş tutturamayacaklar. Her 2 seçimde de destek ve dualarını esirgemeyen aziz miletmize teşekkür ediyorum. Yurtdışında yaşayan gurbetçi kardeşlerime özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerle birlikte cumhur ittifakı ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizden bir kez daha onay aldı. 6'lı masa dediler, 16'lı masa dediler, 116'lı masa dediler. Bak şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa. Evellah cumhur ittifakı parlamentoda. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için kaldığımız yerden çalışmaya başladık. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere pirim vermiyoruz. Türkiye'nin çıkarları ve güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapmaktan asla geri durmuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı gerçeğe dönüştürmek için tüm enerjimizle birikimimizle çalışmayı sürdüroyuruz.  
Son dakika... Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin kongresi gibi sandalyeler havada uçuşmuyor. Bakın burada ne var; muhabbet var. Bugün de aynısını yapacağız" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- AKP 4'üncü olağan kongresi bugün Ankara'da düzenleniyor. Kongre öncesi halka seslenen Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle: 

Kıymetli yol arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Başkentimize hoşgeldiniz. Aşkınız, sevdanız ve dayuanışmanız için her birinize teşekkür ediyorum. Salonlara sığmayan şu sevginiz için sizlere şükranlarımı sunuyorum.

BİZİM KONGRELERİMİZDE SANDAYELER HAVADA UÇUŞMAZ

Sizlerin vasıtası ile 85 milyon vatandaşımızın her birine selamlarımı iletiyorum. Bugün TÜrkiye Yüzyılı için istisnai bir gün. Bugün AK Parti için müstesna bir gün. Bugün partimizin 4. olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Türkiye Yüzyılının siyasette öncü olacak kurmay kadroyu delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz.

Bizim kongrelerimizde sandalyeler havalarda uçuşmaz. Kongrelerimizi hep kardeşlik havasında icra ettik.

14 ve 28 mayıs seçimlerini AK Parti ve cumhur ittifakı olarak büyük bir zaferle başardık. Böylece 17. seçim zaferimize imza atmış olduk.

İHANET EDENLER OLDU

İhanet edenler oldu. Onlar yoluna, biz de yolumuza. Onlar burada da dikiş tutturamayacaklar.

Her 2 seçimde de destek ve dualarını esirgemeyen aziz miletmize teşekkür ediyorum. Yurtdışında yaşayan gurbetçi kardeşlerime özellikle teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçimlerle birlikte cumhur ittifakı ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizden bir kez daha onay aldı. 6'lı masa dediler, 16'lı masa dediler, 116'lı masa dediler. Bak şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa. Evellah cumhur ittifakı parlamentoda. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için kaldığımız yerden çalışmaya başladık. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere pirim vermiyoruz. Türkiye'nin çıkarları ve güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapmaktan asla geri durmuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı gerçeğe dönüştürmek için tüm enerjimizle birikimimizle çalışmayı sürdüroyuruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.