AKP’li başkan kızının düğününde dansöz şov

GÜNDEM 18.10.2022 - 22:50, Güncelleme: 18.10.2022 - 23:14
 

AKP’li başkan kızının düğününde dansöz şov

AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, kızının düğününde dansöz oynatması partililerin tepkisini aldı. Çocukların önünde yaşananlarına tepki veren Demreliler, muhafazakar seçmenli AK Parti’ye yakışmadığını dile getirdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Demre İlçesi’nde AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı’nın kızı Kevser Bahar Arıcı ile Tayyar Oğuz dünyaevine girdi. Demre Düğün Salonu’nda gerçekleşen kına gecesinde çok sayıda dansöz sahne alarak, şov yaptı. Bayram Arıcı’nın kızı da dansözlerle birlikte oynayarak evliliğini kutladı. Çok sayıda çocuğun olduğu kutlamada, dansözler sahne alınca düğün salonunu terk edenler oldu. TEPKİ VERDİLER Çocukların önünde yaşananlarına tepki veren Demreliler, yaşananların muhafazakar seçmenli AK Parti’ye yakışmadığını dile getirdi. Daha önceden dansöz çıkarılacağını söylenmesi gerektiğini vurgulayan davetliler, “Bu böyle olmaz. Ak Parti İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş bu işe ne diyecek” diye konuştu. TAŞ’TAN TEPKİ GELMİŞTİ  Slalom ve Drift Festivali'nde bir kadının dans etmesi üzerine Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın ‘Bu bir komplo” diyerek, mahkemeye başvurmasına karşın, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş ile Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı’nın yaşananları ağır dille eleştirmesini hatırlatan Demreliler, “Eleştiri yaptığınız yer festival, şimdi yaşananlar AK Parti’li başkanın düğünü. Dönsöz ekibi çocuklarımızın gözü önünde sahneden inmedi. Bir grup çıktı yetmedi başka bir grup AKP’li başkanın kızıyla göbek attı.” dedi.  
AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, kızının düğününde dansöz oynatması partililerin tepkisini aldı. Çocukların önünde yaşananlarına tepki veren Demreliler, muhafazakar seçmenli AK Parti’ye yakışmadığını dile getirdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Demre İlçesi’nde AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı’nın kızı Kevser Bahar Arıcı ile Tayyar Oğuz dünyaevine girdi. Demre Düğün Salonu’nda gerçekleşen kına gecesinde çok sayıda dansöz sahne alarak, şov yaptı. Bayram Arıcı’nın kızı da dansözlerle birlikte oynayarak evliliğini kutladı. Çok sayıda çocuğun olduğu kutlamada, dansözler sahne alınca düğün salonunu terk edenler oldu.

TEPKİ VERDİLER
Çocukların önünde yaşananlarına tepki veren Demreliler, yaşananların muhafazakar seçmenli AK Parti’ye yakışmadığını dile getirdi. Daha önceden dansöz çıkarılacağını söylenmesi gerektiğini vurgulayan davetliler, “Bu böyle olmaz. Ak Parti İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş bu işe ne diyecek” diye konuştu.
TAŞ’TAN TEPKİ GELMİŞTİ 
Slalom ve Drift Festivali'nde bir kadının dans etmesi üzerine Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın ‘Bu bir komplo” diyerek, mahkemeye başvurmasına karşın, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş ile Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı’nın yaşananları ağır dille eleştirmesini hatırlatan Demreliler, “Eleştiri yaptığınız yer festival, şimdi yaşananlar AK Parti’li başkanın düğünü. Dönsöz ekibi çocuklarımızın gözü önünde sahneden inmedi. Bir grup çıktı yetmedi başka bir grup AKP’li başkanın kızıyla göbek attı.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.