AKP’li Cumhurbaşkanına GÜVENMİYORUM!

GÜNDEM 31.03.2020 - 15:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP’li Cumhurbaşkanına GÜVENMİYORUM!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Bugüne kadar yoksula, emekçiye, üreticiye zırnık vermeyen AKP iktidarına zırnık yok. Çünkü AKP’yi Cumhurbaşkanına güvenmiyorum!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugüne kadar yoksula, emekçiye, üreticiye zırnık vermeyen AKP iktidarı sözde dayanışma kampanyası başlatıyor! Cumhurbaşkanının eşi 325 bin liralık Hermes çanta, damadı 47 bin liralık altın varaklı kalorifer peteği kullanacak. Yazlık, kışlık saraylarda saltanat sürülecek. Yandaşların milyarlarca liralık vergi borcu silinecek. Ama fedakarlığı vatandaş yapacak! O zaman siz ne diye varsınız! Cumhurbaşkanı’nın 7 aylık maaşını değil, vergilerimizle ödediğimiz ve oluşturulan fonlarla halkımızın bu süreci evlerinde geçirmelerini istiyor ve soruyoruz: ŞAHİN ŞUNLARI SORDU Deprem için toplanan milyonlar nerede? Şehitler için toplanan 309 milyon nerede? İşsizlik sigortasında biriken milyonlar nerede? Merkez Bankasının kara gün akçeleri nerede? Varlık fonuna aktarılan şirketler nerede? İmar affından gelen paralar nerede? Bedelli askerlik paraları nerede? Özelleştirmelerden gelen milyarlar nerede?”    
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Bugüne kadar yoksula, emekçiye, üreticiye zırnık vermeyen AKP iktidarına zırnık yok. Çünkü AKP’yi Cumhurbaşkanına güvenmiyorum!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugüne kadar yoksula, emekçiye, üreticiye zırnık vermeyen AKP iktidarı sözde dayanışma kampanyası başlatıyor! Cumhurbaşkanının eşi 325 bin liralık Hermes çanta, damadı 47 bin liralık altın varaklı kalorifer peteği kullanacak. Yazlık, kışlık saraylarda saltanat sürülecek. Yandaşların milyarlarca liralık vergi borcu silinecek. Ama fedakarlığı vatandaş yapacak! O zaman siz ne diye varsınız! Cumhurbaşkanı’nın 7 aylık maaşını değil, vergilerimizle ödediğimiz ve oluşturulan fonlarla halkımızın bu süreci evlerinde geçirmelerini istiyor ve soruyoruz:

ŞAHİN ŞUNLARI SORDU

Deprem için toplanan milyonlar nerede?

Şehitler için toplanan 309 milyon nerede?

İşsizlik sigortasında biriken milyonlar nerede?

Merkez Bankasının kara gün akçeleri nerede?

Varlık fonuna aktarılan şirketler nerede?

İmar affından gelen paralar nerede?

Bedelli askerlik paraları nerede?

Özelleştirmelerden gelen milyarlar nerede?”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.