AKP’li Taş’a ilk tepki Şahin’den

GÜNDEM 19.10.2021 - 11:07, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:07
 

AKP’li Taş’a ilk tepki Şahin’den

Dün Büyükşehir Belediyesi hakkında, “Kullanılan kredilere biz onay veriyoruz” açıklaması yapan AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ilk tepki CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi

haberimizvar.net- Dün basın toplantısı düzenleyen AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediyesi’nin kullandığı kredileri kendilerinin onayladığını söylemiş konuyu şöyle anlatmıştı: “Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırım için meclisten yetki istiyor, yetki verildikten sonra Muhittin Böcek ilgili bakanlığı gidip borç istiyor. Bu noktada devreye biz giriyoruz. Bakanlık bize krediyi verip vermemeyi soruyor. Yani Büyükşehir yatırımları bizim kontrolümüzden geçiyor”. Bu açıklamaya CHP kanadından ilk tepki Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi.  MEMLEKET SİZDEN BIKTI Şahin yaptığı açıklamada, “Yandaş anketlerde bile oyları günden güne eriyen, Türkiye'yi dibi görünmeyen karanlık bir çukura sürükleyen AKP iktidarının Antalya temsilcisi pişkin açıklamalarda bulundu. Ne diyor Ethem Taş: "Hükümetin temsilcisi AK Parti Antalya İl Başkanlığı olarak Büyükşehir dahil tüm belediyelerin kredileri bizim bilgimiz ve onayımız olmadan imzalanamaz. Bu durum Cumhurbaşkanımızın emridir." Sormak gerekiyor: Türkiye bir muz cumhuriyeti midir! Nazi Almanya'sında mı yaşıyoruz! Türkiye bir parti devleti midir! Son çırpınışlarını yaşayan saray rejimi ne yaparsa yapsın, kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar. Bu gidişat onları öyle ürkütmüş ki akıllarını kaybetmek üzereler. Biz bıktık. İşçi bıktı. Emekli bıktı. Gençler bıktı. Çiftçiler bıktı. Kadınlar bıktı. Öğrenciler bıktı. Hadsiz sözlerinizle, fesatlıklarınızla, içine kötülük işleyen yüreğinizle, diktatörlük heveslerinizle birlikte sizi sandığa gömmek namus borcumuzdur!”
Dün Büyükşehir Belediyesi hakkında, “Kullanılan kredilere biz onay veriyoruz” açıklaması yapan AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ilk tepki CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi

haberimizvar.net- Dün basın toplantısı düzenleyen AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediyesi’nin kullandığı kredileri kendilerinin onayladığını söylemiş konuyu şöyle anlatmıştı: “Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırım için meclisten yetki istiyor, yetki verildikten sonra Muhittin Böcek ilgili bakanlığı gidip borç istiyor. Bu noktada devreye biz giriyoruz. Bakanlık bize krediyi verip vermemeyi soruyor. Yani Büyükşehir yatırımları bizim kontrolümüzden geçiyor”. Bu açıklamaya CHP kanadından ilk tepki Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi. 

MEMLEKET SİZDEN BIKTI
Şahin yaptığı açıklamada, “Yandaş anketlerde bile oyları günden güne eriyen, Türkiye'yi dibi görünmeyen karanlık bir çukura sürükleyen AKP iktidarının Antalya temsilcisi pişkin açıklamalarda bulundu. Ne diyor Ethem Taş: "Hükümetin temsilcisi AK Parti Antalya İl Başkanlığı olarak Büyükşehir dahil tüm belediyelerin kredileri bizim bilgimiz ve onayımız olmadan imzalanamaz. Bu durum Cumhurbaşkanımızın emridir." Sormak gerekiyor:
Türkiye bir muz cumhuriyeti midir! Nazi Almanya'sında mı yaşıyoruz!
Türkiye bir parti devleti midir! Son çırpınışlarını yaşayan saray rejimi ne yaparsa yapsın, kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar. Bu gidişat onları öyle ürkütmüş ki akıllarını kaybetmek üzereler. Biz bıktık. İşçi bıktı. Emekli bıktı. Gençler bıktı. Çiftçiler bıktı. Kadınlar bıktı. Öğrenciler bıktı. Hadsiz sözlerinizle, fesatlıklarınızla, içine kötülük işleyen yüreğinizle, diktatörlük heveslerinizle birlikte sizi sandığa gömmek namus borcumuzdur!”

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.