Akseki'ye kadın eli değecek

YEREL 01.02.2024 - 17:10, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:10
 

Akseki'ye kadın eli değecek

CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça, ilçenin ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini vurgulayarak, "Akseki'ye kadın eli değecek" dedi..

haberimizvar.net- CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça, ilçenin ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini belirterek, " Akseki'ye kadın eli değecek'' dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Akça, " Yörüklerin ateşinin hiç sönmediği bu topraklarda Akseki'mizi hep birlikte hak ettiği güzel günlere tekrar kavuşturacağız. Kardelen çiçeğinin ana yurdunda sizlerin destekleriyle çıktığım bu yolda, Akseki'mizi büyük bir gururla temsil edeceğim" dedi.  BABA OCAĞINA HİZMET İÇİN CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça, baba ocağına hizmet için çıktığı yolda büyük onur ve gurur duyduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: " Yörüklerin ateşinin hiç sönmeyeceği bu topraklarda, şanlı bayrağımız göklerde bağımsızlığın ve özgürlüğün simgesi olarak dalgalanmaya devam edecek. Antalya'da, Akseki'de Yörüklerin torunları olarak bu vatan toprağını sevgiyle, azimle ve kararlılıkla koruyacağız. Kooperatif hizmetlerinden sanayi hizmetlerine, ıslah çalışmalarından tarım ve ormancılık alanlarına kadar birçok alanda hizmeti baba ocağına getireceğiz. İlçemizin kalkınmasına katkıda bulunacak olan Akseki Sanayi Sitesi inşasını planlıyoruz. Sanayi sitemiz bölgedeki iş insanlarına ve esnafımıza modern, donanımlı ve güvenli çalışma alanları sağlayarak, yerel ekonominin canlanmasına önemli ölçüde katkı sunacak." CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça'nın tanıtım toplantısına CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça, ilçenin ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini vurgulayarak, "Akseki'ye kadın eli değecek" dedi..

haberimizvar.net-  CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça, ilçenin ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini belirterek, " Akseki'ye kadın eli değecek'' dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Akça, " Yörüklerin ateşinin hiç sönmediği bu topraklarda Akseki'mizi hep birlikte hak ettiği güzel günlere tekrar kavuşturacağız. Kardelen çiçeğinin ana yurdunda sizlerin destekleriyle çıktığım bu yolda, Akseki'mizi büyük bir gururla temsil edeceğim" dedi.

 BABA OCAĞINA HİZMET İÇİN

CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça, baba ocağına hizmet için çıktığı yolda büyük onur ve gurur duyduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: " Yörüklerin ateşinin hiç sönmeyeceği bu topraklarda, şanlı bayrağımız göklerde bağımsızlığın ve özgürlüğün simgesi olarak dalgalanmaya devam edecek. Antalya'da, Akseki'de Yörüklerin torunları olarak bu vatan toprağını sevgiyle, azimle ve kararlılıkla koruyacağız. Kooperatif hizmetlerinden sanayi hizmetlerine, ıslah çalışmalarından tarım ve ormancılık alanlarına kadar birçok alanda hizmeti baba ocağına getireceğiz. İlçemizin kalkınmasına katkıda bulunacak olan Akseki Sanayi Sitesi inşasını planlıyoruz. Sanayi sitemiz bölgedeki iş insanlarına ve esnafımıza modern, donanımlı ve güvenli çalışma alanları sağlayarak, yerel ekonominin canlanmasına önemli ölçüde katkı sunacak." CHP Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akça'nın tanıtım toplantısına CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.