Akşener’den ‘ortak aday’ mesajı

GÜNDEM 06.06.2021 - 10:27, Güncelleme: 06.06.2021 - 10:27
 

Akşener’den ‘ortak aday’ mesajı

Millet İttifakı’nın adayıyla ilgili konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Ortak bir adayla gidilmenin faydalı olduğuna inanıyorum” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV’de katıldığı programda Millet İttifakı’nın adayıyla ilgili soruya, “Ortak bir adayla gidilmenin faydalı olduğuna inanıyorum” yanıtı verdi. Halk TV’de Suat Toktaş’ın yönettiği Liderler Söyleşisi programında Özlem Gürses, İsmail Saymaz ve Emin Çapa’nın sorularını yanıtlayan Akşener, “Gelecek seçimlere nasıl bir ittifakla gidilecek onu zaman gösterecek. Daha önce siz bana ‘Cumhurbaşkanı adayı mısınız?’ diye sordunuz. Ben 24 Haziran’daki tecrübeme dayanarak, ülkenin nefes almasına engel olacak bir tutumda bulunmam. Ama o tecrübeden çıkardığım bir sonuç var. Benim de önerdiklerim var. Biz bu konuda bir şey konuşmadık. Benim önerim şu, gördüğüm şu oldu: Ortak bir adayla gidilmenin faydalı olduğuna inanıyorum” 
Millet İttifakı’nın adayıyla ilgili konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Ortak bir adayla gidilmenin faydalı olduğuna inanıyorum” dedi.

haberimizvar.net-   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV’de katıldığı programda Millet İttifakı’nın adayıyla ilgili soruya, “Ortak bir adayla gidilmenin faydalı olduğuna inanıyorum” yanıtı verdi. Halk TV’de Suat Toktaş’ın yönettiği Liderler Söyleşisi programında Özlem Gürses, İsmail Saymaz ve Emin Çapa’nın sorularını yanıtlayan Akşener, “Gelecek seçimlere nasıl bir ittifakla gidilecek onu zaman gösterecek. Daha önce siz bana ‘Cumhurbaşkanı adayı mısınız?’ diye sordunuz. Ben 24 Haziran’daki tecrübeme dayanarak, ülkenin nefes almasına engel olacak bir tutumda bulunmam. Ama o tecrübeden çıkardığım bir sonuç var. Benim de önerdiklerim var. Biz bu konuda bir şey konuşmadık. Benim önerim şu, gördüğüm şu oldu: Ortak bir adayla gidilmenin faydalı olduğuna inanıyorum” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.