Alanya Triatlonu başlıyor

SPOR 04.10.2019 - 10:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Alanya Triatlonu başlıyor

Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Triatlon- Aquatlon Türkiye Finali basın toplantısı Alanya Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

haberimizvar.net Bu yıl 29'uncusu düzenlenecek olan Alanya Triatlonu 5-6 Ekim'de gerçekleştirilecek. Organizasyonun basın toplantısına Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Alanya Triatlonu Yarış Direktörü Mehmet Zafer Peker katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Turizmin yanı sıra sporun da başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Alanya'mızda triatlonda bu yıl 50 ülkeden gelen 1000'in üzerinde sporcuyu ağırlayacağız. Dünyaca ünlü spor organizasyonlarının Alanya'da yapılması, Alanya'mızın marka değerini arttırmakta. Huzur ve güven içinde, halkımızın katılımıyla kusursuz bir spor organizasyonu olacağına inanıyorum" dedi. 'BÜYÜK ORGANİZASYON, TECRÜBELİ ALANYA'DA YAPILIYOR' Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, "6 organizasyon iç içe Alanya'da gerçekleştirilecek. Yıldızlar Kupası, Elitler Kupası, Paratriatlon Yarışı, Türkiye Yaş Grupları Kupası, Türkiye Minikler Kupası, Gençler Kupası. Bu kapsamda büyük organizasyon yapabilen başka bir yer yok. Bu da Alanya'nın tecrübesinden kaynaklanıyor. Böyle büyük bir organizasyon ancak böyle büyük bir tecrübeyle yapılıyor" diye konuştu. 'ALANYA SPORDA MARKA BİR KENT' Kaymakam Mustafa Harputlu da şöyle dedi: "Alanya'mız sadece turizmle dünyanın marka şehri değil, aynı zamanda çok çeşitli spor dallarının organizasyonlarına ev sahipliği yapmakta marka bir kent. Alanya Triatlonu'nun bu yıl 29'uncusunu düzenleyeceğiz. Diğer spor dallarında olduğu gibi bu organizasyonda da Alanya'nın ne kadar misafirperver bir kent olduğunu göreceğiz. Sporcularımıza başarılar diler, sağlıklı yarışlar temenni ederim."
Alanya ITU Paratriatlon Dünya Kupası, Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Triatlon- Aquatlon Türkiye Finali basın toplantısı Alanya Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

haberimizvar.net Bu yıl 29'uncusu düzenlenecek olan Alanya Triatlonu 5-6 Ekim'de gerçekleştirilecek. Organizasyonun basın toplantısına Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Alanya Triatlonu Yarış Direktörü Mehmet Zafer Peker katıldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Turizmin yanı sıra sporun da başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Alanya'mızda triatlonda bu yıl 50 ülkeden gelen 1000'in üzerinde sporcuyu ağırlayacağız. Dünyaca ünlü spor organizasyonlarının Alanya'da yapılması, Alanya'mızın marka değerini arttırmakta. Huzur ve güven içinde, halkımızın katılımıyla kusursuz bir spor organizasyonu olacağına inanıyorum" dedi.

'BÜYÜK ORGANİZASYON, TECRÜBELİ ALANYA'DA YAPILIYOR'

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, "6 organizasyon iç içe Alanya'da gerçekleştirilecek. Yıldızlar Kupası, Elitler Kupası, Paratriatlon Yarışı, Türkiye Yaş Grupları Kupası, Türkiye Minikler Kupası, Gençler Kupası. Bu kapsamda büyük organizasyon yapabilen başka bir yer yok. Bu da Alanya'nın tecrübesinden kaynaklanıyor. Böyle büyük bir organizasyon ancak böyle büyük bir tecrübeyle yapılıyor" diye konuştu.

'ALANYA SPORDA MARKA BİR KENT'

Kaymakam Mustafa Harputlu da şöyle dedi: "Alanya'mız sadece turizmle dünyanın marka şehri değil, aynı zamanda çok çeşitli spor dallarının organizasyonlarına ev sahipliği yapmakta marka bir kent. Alanya Triatlonu'nun bu yıl 29'uncusunu düzenleyeceğiz. Diğer spor dallarında olduğu gibi bu organizasyonda da Alanya'nın ne kadar misafirperver bir kent olduğunu göreceğiz. Sporcularımıza başarılar diler, sağlıklı yarışlar temenni ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.