ALKIŞLAR BU SPORCULARA

GÜNDEM 09.06.2021 - 12:01, Güncelleme: 09.06.2021 - 12:01
 

ALKIŞLAR BU SPORCULARA

Pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl yarıda kalan Sportif Latin Dansları Yarışmaları Haziran ayı itibariyle yeniden başladı.

haberimizvar.net- Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından 1.5 yıl aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu Marmaris'te düzenlenen; sezonun ilk etap yarışması ve Türkiye şampiyonasına ülkenin farklı illerinden yüzlerce dansçı katıldı.  Miniklerden büyüklere kadar birçok yaş grubunun yarıştığı yarışmaya Antalya’dan Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu. Türkiye Şampiyonası ve 1. Etap Yarışmalarında yarışan FHC sporcuları; toplam 69 final performansı, 52 kürsü başarısı, 25 birincilik, 15 ikincilik ve 12 üçüncülük elde ederek bir daha kırılması çok güç olan büyük bir rekora imza attı. 1. Etap ve Türkiye Şampiyonası Salsa danslarında 29, Karayip danslarında 23 kürsü başarısı ile toplam 52 kupa kaldıran FHC Takımı devam eden lig içerisindeki etap yarışmaları için yoğun antrenman programına devam ediyor. Yıllardır başarılı dansçılar yetiştiren, Türkiye ve Dünya şampiyonlukları elde eden antrenör Fatih Haktan Coşkun, sezonun ilk yarışmasından yine büyük başarılarla döndükleri için duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Her başarı ile daha da sorumluluk yüklenip aynı inanç, azim ve istikrarla ülkemiz dans çizgisini her daim artırmaya devam edeceğiz” dedi.
Pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl yarıda kalan Sportif Latin Dansları Yarışmaları Haziran ayı itibariyle yeniden başladı.

haberimizvar.net- Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından 1.5 yıl aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu Marmaris'te düzenlenen; sezonun ilk etap yarışması ve Türkiye şampiyonasına ülkenin farklı illerinden yüzlerce dansçı katıldı.  Miniklerden büyüklere kadar birçok yaş grubunun yarıştığı yarışmaya Antalya’dan Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu.

Türkiye Şampiyonası ve 1. Etap Yarışmalarında yarışan FHC sporcuları; toplam 69 final performansı, 52 kürsü başarısı, 25 birincilik, 15 ikincilik ve 12 üçüncülük elde ederek bir daha kırılması çok güç olan büyük bir rekora imza attı. 1. Etap ve Türkiye Şampiyonası Salsa danslarında 29, Karayip danslarında 23 kürsü başarısı ile toplam 52 kupa kaldıran FHC Takımı devam eden lig içerisindeki etap yarışmaları için yoğun antrenman programına devam ediyor.
Yıllardır başarılı dansçılar yetiştiren, Türkiye ve Dünya şampiyonlukları elde eden antrenör Fatih Haktan Coşkun, sezonun ilk yarışmasından yine büyük başarılarla döndükleri için duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Her başarı ile daha da sorumluluk yüklenip aynı inanç, azim ve istikrarla ülkemiz dans çizgisini her daim artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.