Alkoçlar’ın acıması yok

YEREL 02.04.2021 - 18:47, Güncelleme: 02.04.2021 - 19:15
 

Alkoçlar’ın acıması yok

Konyaaltı Sahil işletmesini alan Alkoçlar’ın pandemi ve ekonomik zorluklara rağmen plajdaki 25 işletmeye aidatlarını ödemediği gerekçesiyle haciz takibi başlattığı öğrenildi.

haberimizvar.net Konyaaltı sahil işletmesini tartışmalı bir şekilde alan Alkoçlar grubunun acıması yok. Sahilde temizlik, güvenlik, bakım onarım başta olmak üzere hiçbir gidere karışmayan Alkoçlar’ın sahildeki dükkanları fahiş fiyata kiralandığı biliniyor. Yüksek kira bedelini ödemekte zorlanan ve pandemi ile birlikte iyice beli bükülen işlemeciler bu sorunlar yetmezmiş gibi bir de haciz belası ile uğraşıyor. Alkoçlar grubunun sahilde aidatını 2 ay geciktiren 25 esnafa haciz takibi gönderdiği ortaya çıktı.  Haciz takibini de sahile müdür olarak atanan Doğan Balakan’ın eşi Hatice Can Balakan yapıyor. Avukat Balakan, geçmişte AKP’den milletvekili aday adayı olmuştu. Hatice Balakan haciz işlemleri ile uğraşırken eşi Doğan Balakan’ın da belinde silahla sahilde terör estirdiği iddia ediliyor. Balakan’ın yaz sezonu öncesi kendilerine destek vermeyen ya da koydukları kurallara uymayan işletmecileri çıkarmak için her yolu denediği söyleniyor. İlgili haber
Konyaaltı Sahil işletmesini alan Alkoçlar’ın pandemi ve ekonomik zorluklara rağmen plajdaki 25 işletmeye aidatlarını ödemediği gerekçesiyle haciz takibi başlattığı öğrenildi.

haberimizvar.net

Konyaaltı sahil işletmesini tartışmalı bir şekilde alan Alkoçlar grubunun acıması yok. Sahilde temizlik, güvenlik, bakım onarım başta olmak üzere hiçbir gidere karışmayan Alkoçlar’ın sahildeki dükkanları fahiş fiyata kiralandığı biliniyor. Yüksek kira bedelini ödemekte zorlanan ve pandemi ile birlikte iyice beli bükülen işlemeciler bu sorunlar yetmezmiş gibi bir de haciz belası ile uğraşıyor. Alkoçlar grubunun sahilde aidatını 2 ay geciktiren 25 esnafa haciz takibi gönderdiği ortaya çıktı. 

Haciz takibini de sahile müdür olarak atanan Doğan Balakan’ın eşi Hatice Can Balakan yapıyor. Avukat Balakan, geçmişte AKP’den milletvekili aday adayı olmuştu. Hatice Balakan haciz işlemleri ile uğraşırken eşi Doğan Balakan’ın da belinde silahla sahilde terör estirdiği iddia ediliyor. Balakan’ın yaz sezonu öncesi kendilerine destek vermeyen ya da koydukları kurallara uymayan işletmecileri çıkarmak için her yolu denediği söyleniyor.

İlgili haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.