Alman tur operatörü Alltours Antalya'da otel açıyor

EKONOMİ 16.01.2024 - 16:05, Güncelleme: 17.01.2024 - 13:34
 

Alman tur operatörü Alltours Antalya'da otel açıyor

Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, Antalya-Side'de otel açmaya hazırlanıyor.

haberimizvar.net- Türkiye incoming ayağı için Diana Travel ile anlaşan Alltours, Türkiye'de otelciliğe yeniden döneceğinin de sinyallerini vermişti. Şirket, mayıs ayında açacağı 350 odalı Allsun Numa Club Side ile Antalya'da otelciliğe yeniden dönüyor.  Side'nin Çolaklı ilçesinde bulunan Hotel Stone Palace, geçirdiği kapsamlı renovasyonun ardından mayıs ayında Allsun Numa Club Side ismiyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak.  Hotel Allsun Numa Club Side'de, iki ayrı yatak odalı aile odalarının yanı sıra kapalı havuz, sauna ve Türk hamamı içeren büyük bir sağlıklı yaşam merkezi, 15 bin metrekareye yayılan bahçe ile farklı kategorilerde yaklaşık 350 balkonlu oda bulunuyor.  Alltours CEO'su Willi Verhuven "Yeni Allsun Numa Club Side ile birlikte, Allsun markasını Türkiye'nin en popüler ve en hızlı büyüyen tatil destinasyonuna getirmiş bulunuyoruz. Side'de mükemmel bir turizm alt yapısı ve çok iyi bir fiyat-kalite dengesi var. Bu yıl Türkiye'ye 500 bin misafir göndermeyi hedefliyoruz." diye konuştu.  Mallorca, Kanarya Adaları ve Girit'te 30'dan fazla otel işleten Alltours, birkaç yıl öncesine kadar Türkiye'de de Novum'a ait Allsun Novum Garden Side ve Allsun Lilyum otelleriyle temsil ediliyordu. (TurizmGüncel)
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, Antalya-Side'de otel açmaya hazırlanıyor.

haberimizvar.net- Türkiye incoming ayağı için Diana Travel ile anlaşan Alltours, Türkiye'de otelciliğe yeniden döneceğinin de sinyallerini vermişti. Şirket, mayıs ayında açacağı 350 odalı Allsun Numa Club Side ile Antalya'da otelciliğe yeniden dönüyor. 

Side'nin Çolaklı ilçesinde bulunan Hotel Stone Palace, geçirdiği kapsamlı renovasyonun ardından mayıs ayında Allsun Numa Club Side ismiyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Hotel Allsun Numa Club Side'de, iki ayrı yatak odalı aile odalarının yanı sıra kapalı havuz, sauna ve Türk hamamı içeren büyük bir sağlıklı yaşam merkezi, 15 bin metrekareye yayılan bahçe ile farklı kategorilerde yaklaşık 350 balkonlu oda bulunuyor. 

Alltours CEO'su Willi Verhuven "Yeni Allsun Numa Club Side ile birlikte, Allsun markasını Türkiye'nin en popüler ve en hızlı büyüyen tatil destinasyonuna getirmiş bulunuyoruz. Side'de mükemmel bir turizm alt yapısı ve çok iyi bir fiyat-kalite dengesi var. Bu yıl Türkiye'ye 500 bin misafir göndermeyi hedefliyoruz." diye konuştu. 

MallorcaKanarya Adaları ve Girit'te 30'dan fazla otel işleten Alltours, birkaç yıl öncesine kadar Türkiye'de de Novum'a ait Allsun Novum Garden Side ve Allsun Lilyum otelleriyle temsil ediliyordu.

(TurizmGüncel)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.