Altın Portakal'da protokol ayıbı

GÜNDEM 11.10.2021 - 13:40, Güncelleme: 11.10.2021 - 13:40
 

Altın Portakal'da protokol ayıbı

58. Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde eski Antalya Belediye Başkanı Selahattin Tonguç, protokolde yer kalmadığı gerekçesiyle salonun üst kısmına alınmak istendi. Küçük bir tartışmanın ardından içeri alınan Tonguç, bu kez de sandalye olmadığı için bir süre ayakta kaldı. Protokolün en önünde ise Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile kardeşi ve arkadaşlarının grup halinde oturduğu görüldü

haberimizvar.net- Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, önceki akşam Antalya Spor Salonu'nda yapılan ödül töreni ile sona erdi. Son yıllarda sanattan çok skandalların konuşulduğu Altın Portakal’ın ödül töreninde yine bir kriz ve ayıp yaşandı. Körfez gazetesinden Engin Korkmaz’ın haberine göre Ailesiyle birlikte ödül törenini izlemeye gelen eski Antalya belediye başkanı Selahattin Tonguç, yer kalmadığı gerekçesiyle protokol bölümüne alınmadı. Eşi Ayşe Tonguç, kızı Ebru Tonguç Güran, oğlu Çetin Tonguç ve torunuyla birlikte protokol kapısında görevlilerle konuşan Tonguç, eski belediye başkanı olduğunu ve töreni protokolde izlemek istediğini söyledi. SANDALYE YOK, AYAKTA BEKLEYİN  Tonguç’u tanımayan görevliler, protokolde yer kalmadığını belirterek Tonguç ve ailesini salonun üst bölümüne almak istedi. Bunun üzerine Tonguç’unoğlu Çetin Tonguç sinirlenerek törenden ayrılmak istedi. İçeriden gelen başka görevlilerden biri Tonguç’u tanıdı ve ailesiyle birlikte içeri aldı. Fakat bu kez de içerde sandalye krizi yaşandı. Eski Başkan Tonguç ile ailesi ayakta beklerken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sahnede konuşma yapıyordu. BALABAN VE ARKADAŞLARI EN ÖNDE  Tonguç, gelen sandalye ile töreni arka sıralardan izlerken ailesi ise farklı yerlere oturtuldu. Eski belediye başkanı törenin büyük bölümünü ayakta izlemek zorunda kalırken özel bir Survivor yarışmasında şampiyon olan ASAT Başpehlivanı İsmail Balaban,  protokolün en ön sırasında oturdu. Balaban’ın yanında kendi gibi güreşçi olan kardeşi Turan Balaban ile arkadaşları da yer aldı.  Selahattin Tonguç kimdir?  Avukat Selahattin Tonguç, 1973–1977 / 1977-1980 tarihleri arasında iki dönem Antalya belediye başkanlığı yapmıştır. Selahattin Tonguç 12 Eylül 1980 askeri darbesi sonunda görevden alındı. Tonguç döneminde özellikle kültürel alanlardaki etkinlikler önem kazanmıştır. Kültürel ve sanatsal etkinliklerle Antalya Festivali’nin çok boyutlu olmasını sağlayan Tonguç, imar alanında da kentin geniş bulvarlara, caddelere kavuşmasını sağlamıştır.
58. Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde eski Antalya Belediye Başkanı Selahattin Tonguç, protokolde yer kalmadığı gerekçesiyle salonun üst kısmına alınmak istendi. Küçük bir tartışmanın ardından içeri alınan Tonguç, bu kez de sandalye olmadığı için bir süre ayakta kaldı. Protokolün en önünde ise Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile kardeşi ve arkadaşlarının grup halinde oturduğu görüldü

haberimizvar.net- Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, önceki akşam Antalya Spor Salonu'nda yapılan ödül töreni ile sona erdi. Son yıllarda sanattan çok skandalların konuşulduğu Altın Portakal’ın ödül töreninde yine bir kriz ve ayıp yaşandı. Körfez gazetesinden Engin Korkmaz’ın haberine göre Ailesiyle birlikte ödül törenini izlemeye gelen eski Antalya belediye başkanı Selahattin Tonguç, yer kalmadığı gerekçesiyle protokol bölümüne alınmadı. Eşi Ayşe Tonguç, kızı Ebru Tonguç Güran, oğlu Çetin Tonguç ve torunuyla birlikte protokol kapısında görevlilerle konuşan Tonguç, eski belediye başkanı olduğunu ve töreni protokolde izlemek istediğini söyledi.

SANDALYE YOK, AYAKTA BEKLEYİN

 Tonguç’u tanımayan görevliler, protokolde yer kalmadığını belirterek Tonguç ve ailesini salonun üst bölümüne almak istedi. Bunun üzerine Tonguç’unoğlu Çetin Tonguç sinirlenerek törenden ayrılmak istedi. İçeriden gelen başka görevlilerden biri Tonguç’u tanıdı ve ailesiyle birlikte içeri aldı. Fakat bu kez de içerde sandalye krizi yaşandı. Eski Başkan Tonguç ile ailesi ayakta beklerken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sahnede konuşma yapıyordu.

BALABAN VE ARKADAŞLARI EN ÖNDE

 Tonguç, gelen sandalye ile töreni arka sıralardan izlerken ailesi ise farklı yerlere oturtuldu. Eski belediye başkanı törenin büyük bölümünü ayakta izlemek zorunda kalırken özel bir Survivor yarışmasında şampiyon olan ASAT Başpehlivanı İsmail Balaban,  protokolün en ön sırasında oturdu. Balaban’ın yanında kendi gibi güreşçi olan kardeşi Turan Balaban ile arkadaşları da yer aldı.

 Selahattin Tonguç kimdir?

 Avukat Selahattin Tonguç, 1973–1977 / 1977-1980 tarihleri arasında iki dönem Antalya belediye başkanlığı yapmıştır. Selahattin Tonguç 12 Eylül 1980 askeri darbesi sonunda görevden alındı. Tonguç döneminde özellikle kültürel alanlardaki etkinlikler önem kazanmıştır. Kültürel ve sanatsal etkinliklerle Antalya Festivali’nin çok boyutlu olmasını sağlayan Tonguç, imar alanında da kentin geniş bulvarlara, caddelere kavuşmasını sağlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.