Altın Portakal’da son durum: Uçansu ve Çelik Antalya’ya gelecek mi?

18.08.2019 - 14:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Altın Portakal’da son durum: Uçansu ve Çelik Antalya’ya gelecek mi?

‘Sansürcü’ suçlamalarına maruz kalan ve kamuoyunun tepkisini çeken festival danışmanları Hülya Uçansu ve Reis Çelik’in Altın Portakal’ın Salı günü Cam Piramit’te yapılacak basın tanıtımına katılma konusunda kararsız oldukları ileri sürüldü

haberimizvar.net Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yeni yönetimin değişiklikleri ve programı duyuracağı ilk toplantı 20 Ağustos Salı gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenecek ve festivalin idari direktörü Cansel Çevikol Tuncer ile Festival Yönetmeni Ahmet Boyacıoğlu’nun konuşmacı olacağı basın buluşmasında, festivalde yaşanacak yenilikler ve değişim ilk kez kamuoyuyla paylaşılacak. FİLMYÖN TOPLANTISINDA ELEŞTİRİLDİ Basın toplantısına festival danışmanları Hülya Uçansu ve Reis Çelik’in de katılacağı duyuruldu, fakat kulislere yayılan son söylentilere göre Reis Çelik’in kendini eleştirenlere yaptığı ‘FETÖ’cü gazetecilik’ suçlamalarının büyük tepki alması üzerine toplantıya katılmayacağı ileri sürüldü. Hülya Uçansu’nun da katılma konusunda kararsız olduğu iddia edildi. Reis Çelik’in dün yapılan Film Yöneticileri Derneği’nin (FİLMYÖN) yönetim kurulu toplantısında da bazı yönetmenler tarafından eleştirildiği ve zor durumda kaldığı belirtildi.
‘Sansürcü’ suçlamalarına maruz kalan ve kamuoyunun tepkisini çeken festival danışmanları Hülya Uçansu ve Reis Çelik’in Altın Portakal’ın Salı günü Cam Piramit’te yapılacak basın tanıtımına katılma konusunda kararsız oldukları ileri sürüldü

haberimizvar.net Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yeni yönetimin değişiklikleri ve programı duyuracağı ilk toplantı 20 Ağustos Salı gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenecek ve festivalin idari direktörü Cansel Çevikol Tuncer ile Festival Yönetmeni Ahmet Boyacıoğlu’nun konuşmacı olacağı basın buluşmasında, festivalde yaşanacak yenilikler ve değişim ilk kez kamuoyuyla paylaşılacak.

FİLMYÖN TOPLANTISINDA ELEŞTİRİLDİ

Basın toplantısına festival danışmanları Hülya Uçansu ve Reis Çelik’in de katılacağı duyuruldu, fakat kulislere yayılan son söylentilere göre Reis Çelik’in kendini eleştirenlere yaptığı ‘FETÖ’cü gazetecilik’ suçlamalarının büyük tepki alması üzerine toplantıya katılmayacağı ileri sürüldü. Hülya Uçansu’nun da katılma konusunda kararsız olduğu iddia edildi. Reis Çelik’in dün yapılan Film Yöneticileri Derneği’nin (FİLMYÖN) yönetim kurulu toplantısında da bazı yönetmenler tarafından eleştirildiği ve zor durumda kaldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.