Altındağ gerilimi 76 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM 12.08.2021 - 13:48, Güncelleme: 12.08.2021 - 13:48
 

Altındağ gerilimi 76 kişi gözaltına alındı

Ankara Altındağ’da Suriyelilerin evleri ve işyerlerinin yağmalanması olaylarında 76 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

haberimizvar.net-  Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Altındağ’daki olaylara ilişkin olarak sosyal medyada paylaşım yapan ve olaylara karıştığı tespit edilen 76 kişiyi gözaltına alındığını duyurdu. Emniyet yaptığı açıklamada yakalananlarda 38 kişiye yağma, kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma/ticareti vb. suçlardan kaydının bulunduğunu söyledi. Emniyet açıklamasında, “Halkımızın sosyal medya üzerinden yapılan provokatif haber ve paylaşımlara itibar etmemesi ve güvenlik güçlerimize yardımcı olması önemle duyurulur” denildi.   
Ankara Altındağ’da Suriyelilerin evleri ve işyerlerinin yağmalanması olaylarında 76 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

haberimizvar.net-   Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Altındağ’daki olaylara ilişkin olarak sosyal medyada paylaşım yapan ve olaylara karıştığı tespit edilen 76 kişiyi gözaltına alındığını duyurdu. Emniyet yaptığı açıklamada yakalananlarda 38 kişiye yağma, kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma/ticareti vb. suçlardan kaydının bulunduğunu söyledi. Emniyet açıklamasında, “Halkımızın sosyal medya üzerinden yapılan provokatif haber ve paylaşımlara itibar etmemesi ve güvenlik güçlerimize yardımcı olması önemle duyurulur” denildi.   

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.