Anneler falezlere sığmadı

YEREL 09.05.2022 - 11:36, Güncelleme: 09.05.2022 - 11:36
 

Anneler falezlere sığmadı

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı düzenleyerek bütün anneleri bir araya getirdi. Programı İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 21. Dönem Milletvekili Nesrin Ünal ve çok sayıda partili katıldı.

haberimizvar.net- İyi Parti Muratpaşa Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli’nin organize ettiği Anneler Günü programı, Erdal İnönü Parkı’nda gerçekleştirildi. Programa yoğun katılım gerçekleşirken, şehit annesi ve özel annelere çeşitli hediyeler verildi. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Ölekli, “Öncelikle başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım annemiz, şehit annelerimiz ve  sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendi olmak üzere, siz kıymetli annelerimizin anneler gününüzü canıgönülden kutluyorum. Kadına bahşedilipte erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında gelir annelik.Anne; hayatın müşfik yüzlü manasıdır, yuvanın mayasıdır.Yaşama derdinde olmayan, yaşatma hedefiyle huzur bulandır.Karşılık beklemeden sevendir.Emeği ve yüreğini ortaya koyarak, insanı en güzel şekilde yetiştirendir. Annelerin, anneliğin değeri hiç bir şekilde ödenemez. Fakat gelin görün ki bugün evinin hanımı olan, fedakarca toplumumuzun geleceğini oluşturacak bireyleri yetiştirmek için çalışamayan annelerimizin devlet tarafından desteklenen hiçbir hakkı bulunmamaktadır. Sosyal devlet anlayışı ile annelerin haklarınında devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Mutlu ve güçlü anneler mutlu ve güçlü çocuklar demektir. CesurYürekliKorkusuzLiderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi  ileİYİPartimizin iktidarında inşallah biz kadınların hergünü anneler günü, hergünü bayram günü olacaktır. Öyle bir meslek ki annelik değeri hiç bir şekilde ödenemez. Fakat gelin görünki bugün evinin hanımı olan, fedakarca toplumumuzun geleceğini oluşturacak bireyleri yetiştirmek için çalışamayan annelerimizin devlet tarafından öngörülen ve desteklenen hiçbir hakkı bulunmamaktadır. Sosyal devlet anlayışıyla anneliğinde devlet tarafından sosyal haklarla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Mutlu ve güçlü anneler mutlu ve güçlü çocuklar demektir. Bununla beraberde bilinçli ve bilgili toplumlar oluşacaktır” diye konuştu.  İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş, yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğuna dikkat çekti. Başkan Odabaş, “Yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Dünyaya getirdiği çocuğuna sınırsız sevgisinin yanı sıra, her zaman gereksinim duyacağı yüce değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağlayan anneler, onları kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadırlar. Bu yönüyle annelerin, bireylerin oluşturduğu toplumun biçimlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır” dedi. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, programa katılan annelerle tek tek ilgilenirken, programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı düzenleyerek bütün anneleri bir araya getirdi. Programı İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 21. Dönem Milletvekili Nesrin Ünal ve çok sayıda partili katıldı.

haberimizvar.net-

İyi Parti Muratpaşa Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli’nin organize ettiği Anneler Günü programı, Erdal İnönü Parkı’nda gerçekleştirildi. Programa yoğun katılım gerçekleşirken, şehit annesi ve özel annelere çeşitli hediyeler verildi. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Ölekli, “Öncelikle başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım annemiz, şehit annelerimiz ve  sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendi olmak üzere, siz kıymetli annelerimizin anneler gününüzü canıgönülden kutluyorum.

Kadına bahşedilipte erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında gelir annelik.Anne; hayatın müşfik yüzlü manasıdır, yuvanın mayasıdır.Yaşama derdinde olmayan, yaşatma hedefiyle huzur bulandır.Karşılık beklemeden sevendir.Emeği ve yüreğini ortaya koyarak, insanı en güzel şekilde yetiştirendir.

Annelerin, anneliğin değeri hiç bir şekilde ödenemez.

Fakat gelin görün ki bugün evinin hanımı olan, fedakarca toplumumuzun geleceğini oluşturacak bireyleri yetiştirmek için çalışamayan annelerimizin devlet tarafından desteklenen hiçbir hakkı bulunmamaktadır.

Sosyal devlet anlayışı ile annelerin haklarınında devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Mutlu ve güçlü anneler mutlu ve güçlü çocuklar demektir.

CesurYürekliKorkusuzLiderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi  ileİYİPartimizin iktidarında inşallah biz kadınların hergünü anneler günü, hergünü bayram günü olacaktır.

Öyle bir meslek ki annelik değeri hiç bir şekilde ödenemez. Fakat gelin görünki bugün evinin hanımı olan, fedakarca toplumumuzun geleceğini oluşturacak bireyleri yetiştirmek için çalışamayan annelerimizin devlet tarafından öngörülen ve desteklenen hiçbir hakkı bulunmamaktadır. Sosyal devlet anlayışıyla anneliğinde devlet tarafından sosyal haklarla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Mutlu ve güçlü anneler mutlu ve güçlü çocuklar demektir. Bununla beraberde bilinçli ve bilgili toplumlar oluşacaktır” diye konuştu. 

İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Sedat Odabaş, yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğuna dikkat çekti. Başkan Odabaş, “Yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.

Dünyaya getirdiği çocuğuna sınırsız sevgisinin yanı sıra, her zaman gereksinim duyacağı yüce değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağlayan anneler, onları kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadırlar. Bu yönüyle annelerin, bireylerin oluşturduğu toplumun biçimlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır” dedi. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, programa katılan annelerle tek tek ilgilenirken, programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.