ANSİAD güven tazeledi

EKONOMİ 29.03.2021 - 21:45, Güncelleme: 29.03.2021 - 21:47
 

ANSİAD güven tazeledi

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Akın Akıncı, yeniden Başkan seçildi.

haberimizvar.net ANSİAD 32. Genel Kurulu, ANSİAD üyesi iş insanlarının katılımıyla ve ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Ergin Civan'ın Divan Başkanlığı'nda Akra Hotel’de gerçekleştirildi. Genel kurul konuşmasında birlik vurgusu yapan Başkan Akın Akıncı'nın konuşmasının ardından yeni yönetim kurulu ve organ seçimleri gerçekleştirildi. Yeni yönetim kurulunda Ercan Özbek, Dr. H. Rana Demirer, Necdet Alkandemir, İlhan Karakaya Sarper Dermut, İsmail Volkan, Burak Gönen ve Barış Yaşa isimleri yer aldı.
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Akın Akıncı, yeniden Başkan seçildi.

haberimizvar.net

ANSİAD 32. Genel Kurulu, ANSİAD üyesi iş insanlarının katılımıyla ve ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Ergin Civan'ın Divan Başkanlığı'nda Akra Hotel’de gerçekleştirildi. Genel kurul konuşmasında birlik vurgusu yapan Başkan Akın Akıncı'nın konuşmasının ardından yeni yönetim kurulu ve organ seçimleri gerçekleştirildi. Yeni yönetim kurulunda Ercan Özbek, Dr. H. Rana Demirer, Necdet Alkandemir, İlhan Karakaya Sarper Dermut, İsmail Volkan, Burak Gönen ve Barış Yaşa isimleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.