Antalya basını kahvaltıda buluştu

YEREL 30.05.2022 - 11:22, Güncelleme: 30.05.2022 - 11:22
 

Antalya basını kahvaltıda buluştu

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi tarafından, şubenin 27’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kahvaltı Antalya basını ve siyasetini bir araya getirdi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen dayanışma  etkinliğine CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, EMEP İl Başkanı Hasan Alkan, Antalya Barosu önceki dönem Başkanı Av. Polat Balkan, Türkiye Yazarlar Sendikası Antalya Temsilcisi Hasan Kıyafet, Eğitim Sen Başkanı Nurettin Sönmez, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şube Başkanı Av. Rahim Er, Antalya Kent İzleme Platformu Sözcüsü Av. Mustafa Şahin, İbradı Vakfı Başkanı Tarık Duru, Mülkiyeliler Birliği Antalya Şubesi Başkan Yardımcısı Nazire Öztürk ile avukatlar, sivil toplum örgütleri yöneticileri katılarak destek verdi. BASINDA DAYANIŞMA VURGUSU Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, Başkan Yardımcısı Işık Tuncel,  Antalya Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Ebru Küçükaydın ile kalabalık bir basın mensubu kitlesinin katıldığı kahvaltıda yapılan konuşmalarda basında dayanışmanın önemine dikkat çekildi. ÇGD Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, basının zor bir dönemden geçtiğini, dayanışmanın çok önemli olduğunu vurguladı.  Güner, gazetecilerin özlük hakları için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Dayanışma göstererek kahvaltıya gelen AGC Başkanı İdris Taş ve yönetimine teşekkür eden Başkan Güner, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine de ayrı ayrı teşekkür etti. AGC Başkanı İdris Taş da yaptığı kısa konuşmada, mesleğin birçok sorunu olduğunu ve çözümü için birlikte çalışacaklarını söyledi. Erdem Güner ve yönetimine davetleri nedeniyle teşekkür eden Taş, birlikteliğin önemini vurguladı. Kahvaltının ardından gazeteciler ve siyasetçiler, Engelsiz Kafe’nin bahçesinde uzun sohbetler yaptı.
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi tarafından, şubenin 27’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kahvaltı Antalya basını ve siyasetini bir araya getirdi.

haberimizvar.net-

Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen dayanışma  etkinliğine CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, EMEP İl Başkanı Hasan Alkan, Antalya Barosu önceki dönem Başkanı Av. Polat Balkan, Türkiye Yazarlar Sendikası Antalya Temsilcisi Hasan Kıyafet, Eğitim Sen Başkanı Nurettin Sönmez, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şube Başkanı Av. Rahim Er, Antalya Kent İzleme Platformu Sözcüsü Av. Mustafa Şahin, İbradı Vakfı Başkanı Tarık Duru, Mülkiyeliler Birliği Antalya Şubesi Başkan Yardımcısı Nazire Öztürk ile avukatlar, sivil toplum örgütleri yöneticileri katılarak destek verdi.

BASINDA DAYANIŞMA VURGUSU

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, Başkan Yardımcısı Işık Tuncel,  Antalya Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Ebru Küçükaydın ile kalabalık bir basın mensubu kitlesinin katıldığı kahvaltıda yapılan konuşmalarda basında dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

ÇGD Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, basının zor bir dönemden geçtiğini, dayanışmanın çok önemli olduğunu vurguladı.  Güner, gazetecilerin özlük hakları için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Dayanışma göstererek kahvaltıya gelen AGC Başkanı İdris Taş ve yönetimine teşekkür eden Başkan Güner, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine de ayrı ayrı teşekkür etti.

AGC Başkanı İdris Taş da yaptığı kısa konuşmada, mesleğin birçok sorunu olduğunu ve çözümü için birlikte çalışacaklarını söyledi. Erdem Güner ve yönetimine davetleri nedeniyle teşekkür eden Taş, birlikteliğin önemini vurguladı.

Kahvaltının ardından gazeteciler ve siyasetçiler, Engelsiz Kafe’nin bahçesinde uzun sohbetler yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.