aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Dikkat! Manavgat ve Kaş'ta bu yollar kapalı

YEREL 08.05.2025 - 11:35, Güncelleme: 08.05.2025 - 11:35
 

Dikkat! Manavgat ve Kaş'ta bu yollar kapalı

Antalya'nın Manavgat ve Kaş ilçelerinde yol bakım çalışması nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Manavgat Belediyesi ile Kaş Belediyesi kapalı yolları sosyal medya hesaplarından duyurarak, vatandaşları uyardı.

haberimizvar.net- Antalya'nın bazı ilçelerinde yol çalışmaları nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Kaş Belediyesi resmi sosyal medya hesabından, Atatürk Bulvarı'nda üstyapı çalışmalarına başlandığını bu nedenle söz konusu güzergahtaki çalışmalar boyunca bir yönün kapatıldığını ve araç trafiğinin tek yönlü bir şekilde ilerleyeceğini duyurdu.  Kaş Belediyesi’nin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı: “Kınık Mahallesi'nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, Merkez Atatürk Bulvarı'nda üstyapı çalışmalarına başlanmıştır. Bu nedenle, söz konusu güzergahtaki yol, çalışmalar tamamlanana kadar yalnızca tek yönlü olarak trafiğe açık olacak, diğer yön trafiğe kapalı kalacaktır.”  KAŞ VE MANAVGAT Kaş Belediyesi'nin ardından Manavgat Belediyesi sosyal medya üzerinden duyuru yaptı. Duyuruda yol bakım ve asfalt çalışması nedeniyle Zeynel Şenol Köprüsü Mimar Sinan Caddesi istikametinin  araç trafiğine kapalı olacağını açıkladı. Manavgat Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Zeynel Şenol Köprüsü Mimar Sinan Caddesi istikameti, yol bakım ve asfaltlama çalışması nedeniyle bugün saat 00.00’a kadar araç trafiğine kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Antalya'nın Manavgat ve Kaş ilçelerinde yol bakım çalışması nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Manavgat Belediyesi ile Kaş Belediyesi kapalı yolları sosyal medya hesaplarından duyurarak, vatandaşları uyardı.

haberimizvar.net- Antalya'nın bazı ilçelerinde yol çalışmaları nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Kaş Belediyesi resmi sosyal medya hesabından, Atatürk Bulvarı'nda üstyapı çalışmalarına başlandığını bu nedenle söz konusu güzergahtaki çalışmalar boyunca bir yönün kapatıldığını ve araç trafiğinin tek yönlü bir şekilde ilerleyeceğini duyurdu.  Kaş Belediyesi’nin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı: “Kınık Mahallesi'nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, Merkez Atatürk Bulvarı'nda üstyapı çalışmalarına başlanmıştır. Bu nedenle, söz konusu güzergahtaki yol, çalışmalar tamamlanana kadar yalnızca tek yönlü olarak trafiğe açık olacak, diğer yön trafiğe kapalı kalacaktır.” 

KAŞ VE MANAVGAT

Kaş Belediyesi'nin ardından Manavgat Belediyesi sosyal medya üzerinden duyuru yaptı. Duyuruda yol bakım ve asfalt çalışması nedeniyle Zeynel Şenol Köprüsü Mimar Sinan Caddesi istikametinin  araç trafiğine kapalı olacağını açıkladı. Manavgat Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Zeynel Şenol Köprüsü Mimar Sinan Caddesi istikameti, yol bakım ve asfaltlama çalışması nedeniyle bugün saat 00.00’a kadar araç trafiğine kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.