Antalya İl Başkanı görevden alındı

SİYASET 08.10.2022 - 12:11, Güncelleme: 08.10.2022 - 12:11
 

Antalya İl Başkanı görevden alındı

Geçtiğimiz günlerde Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder’in görevden alınması için resmi başvuruda bulunan İl Başkan Ramazan Deniz, kendisi görevden alındı. Kararı Memleket Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Mustafa Kavasoğlu açıkladı.

haberimizvar.net- Memleket Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Mustafa Kavasoğlu, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin seçmen ve sandık ittifakı olarak yeni bir ittifaka ihtiyacı olduğunu söyledi. Toplantıda Kavasoğlu'na, Disiplin Kurulu Üyesi Şefika Aygüneş, Parti Meclisi Üyesi Semra Yıldız ve ilçe başkanları eşlik etti. Açıklamayı yapan Kavasoğlu, Türkiye'nin gündeminin sadece 'Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' olmaması gerektiğini söyledi. Kavasoğlu, “Dikkat gösterilmesi gereken iki konu daha vardır. Birincisi seçmen listeleri, ikincisi sandıkların güvenliğidir. Kaç Suriyeli, kaç Afgan, Kaç Iraklı oy kullanacaktır. Seçim günü Türkiye genelinde yaklaşık 200 bin sandığı kimler ne şekilde kontrol edecektir. Biz Memleket Partisi olarak, tüm partilere sandık ve seçmen listeleri kontrolünde ittifak öneriyoruz. Bu iki işi yapalım, seçmeni tarayalım, sandıkları paylaşalım, sonra adayınız kim olursa olsun. Türkiye'ye yeni bir ittifak lazım. Seçmen ve sandık ittifakı lazım" dedi. SANDIK ÇAĞRISI YAPTI Seçimde sandıkların güvenliğinin nasıl sağlanacağının hiç konuşulmadığını belirten Kavasoğlu, “Hiçbir partinin elinde seçmen listeleri detayı yok, kaç Afgan, kaç Suriyeli, hangi Arap ülkesinden kaç kişi oy kullanacak kimse bilmiyor. Partilerin açıklamalarına bakıyoruz, bir gün 3 milyon deniyor, bir gün 5 milyon deniyor, bir gün 6,5 milyon denmiş. Ey muhalefet partileri, altın günü gibi toplantı yapmaktan, kim aday olsun sohbetinden vazgeçin. Gelin tüm siyasi partiler bir araya gelelim ve ilk ayak olarak bu 60 milyon seçmeni masaya yatıralım. Mahalle mahalle Türkiye'yi paylaşalım, sandıklaşalım" diye konuştu. POLEMİK YAŞANMIŞTI Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder ‘in görevden alınması için genel merkeze yazılı başvuruda bulunan Memleket Partisi İl Başkanı Başkanı Ramazan Deniz, kendisi görevden alındı. Kararı Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Mustafa Kavasoğlu açıkladı. Deniz'in yerine kimin atanacağı konusunda henüz bir karar verilmediğini söyleyen Kavasoğlu, "Burada bulunduğum sürede il teşkilatını düzenlemeye, sorunları gidermeye çalışacağım. Karar daha çok yeni. Fakat yeni il başkanı seçimle değil atamayla görev başlayacak" diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder’in görevden alınması için resmi başvuruda bulunan İl Başkan Ramazan Deniz, kendisi görevden alındı. Kararı Memleket Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Mustafa Kavasoğlu açıkladı.

haberimizvar.net- Memleket Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Mustafa Kavasoğlu, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin seçmen ve sandık ittifakı olarak yeni bir ittifaka ihtiyacı olduğunu söyledi. Toplantıda Kavasoğlu'na, Disiplin Kurulu Üyesi Şefika Aygüneş, Parti Meclisi Üyesi Semra Yıldız ve ilçe başkanları eşlik etti. Açıklamayı yapan Kavasoğlu, Türkiye'nin gündeminin sadece 'Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' olmaması gerektiğini söyledi. Kavasoğlu, “Dikkat gösterilmesi gereken iki konu daha vardır. Birincisi seçmen listeleri, ikincisi sandıkların güvenliğidir. Kaç Suriyeli, kaç Afgan, Kaç Iraklı oy kullanacaktır. Seçim günü Türkiye genelinde yaklaşık 200 bin sandığı kimler ne şekilde kontrol edecektir. Biz Memleket Partisi olarak, tüm partilere sandık ve seçmen listeleri kontrolünde ittifak öneriyoruz. Bu iki işi yapalım, seçmeni tarayalım, sandıkları paylaşalım, sonra adayınız kim olursa olsun. Türkiye'ye yeni bir ittifak lazım. Seçmen ve sandık ittifakı lazım" dedi.

SANDIK ÇAĞRISI YAPTI

Seçimde sandıkların güvenliğinin nasıl sağlanacağının hiç konuşulmadığını belirten Kavasoğlu, “Hiçbir partinin elinde seçmen listeleri detayı yok, kaç Afgan, kaç Suriyeli, hangi Arap ülkesinden kaç kişi oy kullanacak kimse bilmiyor. Partilerin açıklamalarına bakıyoruz, bir gün 3 milyon deniyor, bir gün 5 milyon deniyor, bir gün 6,5 milyon denmiş. Ey muhalefet partileri, altın günü gibi toplantı yapmaktan, kim aday olsun sohbetinden vazgeçin. Gelin tüm siyasi partiler bir araya gelelim ve ilk ayak olarak bu 60 milyon seçmeni masaya yatıralım. Mahalle mahalle Türkiye'yi paylaşalım, sandıklaşalım" diye konuştu.

POLEMİK YAŞANMIŞTI

Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder ‘in görevden alınması için genel merkeze yazılı başvuruda bulunan Memleket Partisi İl Başkanı Başkanı Ramazan Deniz, kendisi görevden alındı. Kararı Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Mustafa Kavasoğlu açıkladı. Deniz'in yerine kimin atanacağı konusunda henüz bir karar verilmediğini söyleyen Kavasoğlu, "Burada bulunduğum sürede il teşkilatını düzenlemeye, sorunları gidermeye çalışacağım. Karar daha çok yeni. Fakat yeni il başkanı seçimle değil atamayla görev başlayacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.