aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Antalya Kemer’de kraliçe seçildi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.05.2025 - 17:49, Güncelleme: 26.05.2025 - 17:49
 

Antalya Kemer’de kraliçe seçildi

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen ve 43 ülkeden adayın katıldığı 19'uncu Miss Aura International 2025 güzellik yarışmasında Filipinler temsilcisi Krishan Pauline Alerre kraliçe seçildi.

haberimizvar.net- Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Miss Aura International'ın dünya finali, Antalya'nın Kemer ilçesinde yapıldı. 43 ülkenin temsilcisi, 10 gün süren kamp döneminde Kemer'in ve Antalya'nın önemli noktalarını ziyaret etti. Güzeller Akdeniz'in mavi sularına dalış yaptı, alışveriş merkezlerini ve ören yerlerini gezdi. Oteldeki kamp süresince de zerafet ve yürüyüş dersleri aldı. Finalist kraliçe adayları, final gecesinde sahneye gece kıyafetleriyle çıktı. Kraliçe adayları güzellikleriyle göz kamaştırırken, podyuma çıkışların tamamlanmasıyla güzellik yarışmasının kazananları açıklanmaya başlandı. Bu yılki kraliçe, Filipinler temsilcisi Krishan Pauline Alerre oldu. Filipinli güzelin tacını, geçen yılın kraliçesi Kolombiyalı Yuri Rey taktı. Yarışmada Romanya temsilcisi Kira Andreea Stan birinci güzel, Çek Cumhuriyeti'nden Karin Bacilková ikinci güzel, Tayland'dan Ilin Nabsuk üçüncü güzel ve Kırgızistan temsilcisi Diami Almazbekova dördüncü güzel olarak derece aldı. Miss Aura International Başkanı Adnan Şeker, "Yarışmamız, dünyanın dört bir yanından kadınların başarılarını, kişiliklerini ve güzelliklerini kapsayıcı bir şekilde kutlamasıyla öne çıkmaya devam ediyor. Bu yılki serisinde, uluslararası kardeşlik ruhunu ve kültürel gururu vurgulayarak büyüyen itibarını daha da sağlamlaştırdı" dedi. Gecenin sonunda derece alan güzeller, Başkan Şeker ile toplu fotoğraf çektirdi.
Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen ve 43 ülkeden adayın katıldığı 19'uncu Miss Aura International 2025 güzellik yarışmasında Filipinler temsilcisi Krishan Pauline Alerre kraliçe seçildi.

haberimizvar.net- Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Miss Aura International'ın dünya finali, Antalya'nın Kemer ilçesinde yapıldı. 43 ülkenin temsilcisi, 10 gün süren kamp döneminde Kemer'in ve Antalya'nın önemli noktalarını ziyaret etti. Güzeller Akdeniz'in mavi sularına dalış yaptı, alışveriş merkezlerini ve ören yerlerini gezdi. Oteldeki kamp süresince de zerafet ve yürüyüş dersleri aldı.

Finalist kraliçe adayları, final gecesinde sahneye gece kıyafetleriyle çıktı. Kraliçe adayları güzellikleriyle göz kamaştırırken, podyuma çıkışların tamamlanmasıyla güzellik yarışmasının kazananları açıklanmaya başlandı.

Bu yılki kraliçe, Filipinler temsilcisi Krishan Pauline Alerre oldu. Filipinli güzelin tacını, geçen yılın kraliçesi Kolombiyalı Yuri Rey taktı. Yarışmada Romanya temsilcisi Kira Andreea Stan birinci güzel, Çek Cumhuriyeti'nden Karin Bacilková ikinci güzel, Tayland'dan Ilin Nabsuk üçüncü güzel ve Kırgızistan temsilcisi Diami Almazbekova dördüncü güzel olarak derece aldı.

Miss Aura International Başkanı Adnan Şeker, "Yarışmamız, dünyanın dört bir yanından kadınların başarılarını, kişiliklerini ve güzelliklerini kapsayıcı bir şekilde kutlamasıyla öne çıkmaya devam ediyor. Bu yılki serisinde, uluslararası kardeşlik ruhunu ve kültürel gururu vurgulayarak büyüyen itibarını daha da sağlamlaştırdı" dedi.

Gecenin sonunda derece alan güzeller, Başkan Şeker ile toplu fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.