Antalya OSB'nin şampiyonu Doktor Tarsa

GÜNDEM 27.01.2020 - 13:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya OSB'nin şampiyonu Doktor Tarsa

Bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Organize Sanayi Bölgesi Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Doktor Tarsa Tarım oldu.

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Doktor Tarsa Tarım ile Türk Ytong Sanayi A.Ş. arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Büyük heyecana sahne olan müsabakayı Doktor Tarsa Tarım kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Takıma kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar verdi. İKİNCİ YTONG Park Antalya Spor Tesislerinde 23 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın ikincisi olan Türk Ytong Sanayi A.Ş. takımı, kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasanali Gönen'den aldı. Aynı gün oynanan üçüncülük maçında ise Netlog Lojistik Hizmetleri A. Ş. ile Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Tic. A. Ş. takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı 5-3 kazanarak turnuva üçüncüsü olan Netlog takımına kupa ve madalyalarını, Antalya OSB Müteşebbis Heyet Üyesi ve Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu verdi. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Kar-Yapı Tasarım Kartonpiyer'e plaketini Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İncir takdim etti. KRAL DEĞİŞMEDİ Gol kralı tacını bu yıl da devretmedi. Turnuva boyunca 29 gol atarak beşinci kez gol kralı olan Türk Ytong takımının forveti Recep Yılmaz'a ödülünü Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gizli verdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Ali Bahar, bir sonraki turnuvanın, Antalya OSB'ye kurulacak tesislerde gerçekleşeceğini söyledi. 2020/2021 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak Özel Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine halı saha yapılması için çalışmalara başladıklarını söyleyen Bahar, “Bundan sonraki turnuvaları meslek lisemizin bahçesindeki halı sahada yapacağımızı sizlere müjdelemek istiyorum" dedi.    
Bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Organize Sanayi Bölgesi Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Doktor Tarsa Tarım oldu.

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Firmalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Doktor Tarsa Tarım ile Türk Ytong Sanayi A.Ş. arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Büyük heyecana sahne olan müsabakayı Doktor Tarsa Tarım kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Takıma kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar verdi.


İKİNCİ YTONG


Park Antalya Spor Tesislerinde 23 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın ikincisi olan Türk Ytong Sanayi A.Ş. takımı, kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasanali Gönen'den aldı. Aynı gün oynanan üçüncülük maçında ise Netlog Lojistik Hizmetleri A. Ş. ile Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Tic. A. Ş. takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı 5-3 kazanarak turnuva üçüncüsü olan Netlog takımına kupa ve madalyalarını, Antalya OSB Müteşebbis Heyet Üyesi ve Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu verdi. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Kar-Yapı Tasarım Kartonpiyer'e plaketini Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İncir takdim etti.


KRAL DEĞİŞMEDİ


Gol kralı tacını bu yıl da devretmedi. Turnuva boyunca 29 gol atarak beşinci kez gol kralı olan Türk Ytong takımının forveti Recep Yılmaz'a ödülünü Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gizli verdi.


Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Ali Bahar, bir sonraki turnuvanın, Antalya OSB'ye kurulacak tesislerde gerçekleşeceğini söyledi. 2020/2021 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak Özel Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine halı saha yapılması için çalışmalara başladıklarını söyleyen Bahar, “Bundan sonraki turnuvaları meslek lisemizin bahçesindeki halı sahada yapacağımızı sizlere müjdelemek istiyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.