Antalya uçağında ayakta yolcu var

YEREL 26.08.2023 - 15:12, Güncelleme: 26.08.2023 - 15:12
 

Antalya uçağında ayakta yolcu var

Pegasus Hava Yollarına ait bir uçakta İstanbul-Antalya seferi sırasında ilginç bir olay yaşandı. Turizm gazetecisi Özkan Altıntaş olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

haberimizvar.net-  Altıntaş'ın sosyal medya paylaşımını gören kullanıcılar tepkilerini yorum yaparak gösterdiler. Gazeteci Altıntaş'ın paylaşımı şu şekilde:  Pegasus İstanbul Antalya uçağında ayakta yolcu. Hostes anons ediyor dinleyen yok. Uçağı Taşlıtarla minibüsü zannedenler ayakta... Uçak inişte iken kalktı. Valizi ile kapının önüne gitti. Uçak piste tekerlek koyduğunda otobüslerin durağa yaklaşınca kapısını açmasını bekler gibi arkalardaki yerinden kalktı. Tekerlekli valizi ile iniş kapısı önüne gitti. Herkes şaşırdı.
Pegasus Hava Yollarına ait bir uçakta İstanbul-Antalya seferi sırasında ilginç bir olay yaşandı. Turizm gazetecisi Özkan Altıntaş olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

haberimizvar.net-  Altıntaş'ın sosyal medya paylaşımını gören kullanıcılar tepkilerini yorum yaparak gösterdiler.

Gazeteci Altıntaş'ın paylaşımı şu şekilde: 

Pegasus İstanbul Antalya uçağında ayakta yolcu. Hostes anons ediyor dinleyen yok. Uçağı Taşlıtarla minibüsü zannedenler ayakta...

Uçak inişte iken kalktı. Valizi ile kapının önüne gitti. Uçak piste tekerlek koyduğunda otobüslerin durağa yaklaşınca kapısını açmasını bekler gibi arkalardaki yerinden kalktı. Tekerlekli valizi ile iniş kapısı önüne gitti. Herkes şaşırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.