Antalya yok!

SİYASET 14.12.2023 - 19:35, Güncelleme: 14.12.2023 - 19:43
 

Antalya yok!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) devam ediyor. Tek aday adayı olan il ve ilçe belediye başkan adayları toplantı sonunda bu gece açıklanacak. 200 kişilik listede Antalya’dan açıklanacak belediye başkan adayı olmayacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden aday gösterilecekler arasında yer alıyor. Ayrıca PM’den onay çıkması durumunda Balıkesir Belediye Başkanlığı için Ahmet Akın, Bursa Belediye Başkan  Adayı olarak da Mustafa Bozbey’in isimleri açıklanacak. İlk aşamada toplamda 6 ilin belediye başkanının açıklanacağı öğrenildi. Adaylıkları açıklanacak isimler için parti üst yönetimi ve genel başkan Özel’in açıkladığı ölçütlerin tamamıyla uygulandığı dile getirildi. Buna göre açıklanacak adayların bölgelerinde gerekli araştırmalar yapıldı, bölgelere giden milletvekillerinin raporları dikkate alındı ve örgütlerle mutabık kalındı. Açıklanacak 200 adayın bir an önce çalışmalarına başlaması için zamanlarının geniş olacağına dikkat çekiliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) devam ediyor. Tek aday adayı olan il ve ilçe belediye başkan adayları toplantı sonunda bu gece açıklanacak. 200 kişilik listede Antalya’dan açıklanacak belediye başkan adayı olmayacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden aday gösterilecekler arasında yer alıyor.

Ayrıca PM’den onay çıkması durumunda Balıkesir Belediye Başkanlığı için Ahmet Akın, Bursa Belediye Başkan  Adayı olarak da Mustafa Bozbey’in isimleri açıklanacak. İlk aşamada toplamda 6 ilin belediye başkanının açıklanacağı öğrenildi.

Adaylıkları açıklanacak isimler için parti üst yönetimi ve genel başkan Özel’in açıkladığı ölçütlerin tamamıyla uygulandığı dile getirildi. Buna göre açıklanacak adayların bölgelerinde gerekli araştırmalar yapıldı, bölgelere giden milletvekillerinin raporları dikkate alındı ve örgütlerle mutabık kalındı.

Açıklanacak 200 adayın bir an önce çalışmalarına başlaması için zamanlarının geniş olacağına dikkat çekiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.