Antalya'da 100 polisle uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 23.10.2020 - 15:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalya'da 100 polisle uyuşturucu operasyonu

Antalya'da 100 polisin katılımıyla 3 mahallede uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 128,5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Evlerde yapılan aramalarda, tuvalet sifonuna saklanmış iki hassas terazi bulundu.

haberimizvar.net- Antalya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere, Gebizli ve Doğuyaka mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekât ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı 100 polis ve birçok narkotik köpeğinin katıldığı operasyonda, evlerde arama yapıldı. TUVALETTE HASSAS TERAZİ Polis bazı evlere girmek için koçbaşıyla kapıları kırdı. Evlerde yapılan aramalarda, tuvalet sifonuna saklanmış iki hassas terazi ile 128.5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Ayrıca Covid-19 kapsamında 37 kişiye sosyal mesafeye uymamak ve maske takmamak suçlarından Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 3 bin 186 TL cezai işlem yapıldı. Polis, bölgede 24 saat aralıksız alan denetimini sürdürüyor.  
Antalya'da 100 polisin katılımıyla 3 mahallede uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 128,5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Evlerde yapılan aramalarda, tuvalet sifonuna saklanmış iki hassas terazi bulundu.

haberimizvar.net- Antalya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere, Gebizli ve Doğuyaka mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekât ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı 100 polis ve birçok narkotik köpeğinin katıldığı operasyonda, evlerde arama yapıldı.

TUVALETTE HASSAS TERAZİ
Polis bazı evlere girmek için koçbaşıyla kapıları kırdı. Evlerde yapılan aramalarda, tuvalet sifonuna saklanmış iki hassas terazi ile 128.5 gram eroin maddesi ele geçirildi. Ayrıca Covid-19 kapsamında 37 kişiye sosyal mesafeye uymamak ve maske takmamak suçlarından Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 3 bin 186 TL cezai işlem yapıldı. Polis, bölgede 24 saat aralıksız alan denetimini sürdürüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.