Antalya’da akaryakıt istasyonları gece kapanacak!

YEREL 26.09.2023 - 18:10, Güncelleme: 26.09.2023 - 18:10
 

Antalya’da akaryakıt istasyonları gece kapanacak!

ATSO Meclis Üyesi Mevlana Petrolleri’nin sahibi Ali Yılmaz, sektör çok zor durumda kaldığı için Antalya’da bulunan akaryakıt istasyonlarının maliyeti düşürmek adına gece saatlerinde kapanacağını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Eylül ayı meclis toplantısında söz alan Mevlana Petrolleri’nin sahibi Ali Yılmaz, sektörün çok zor durumda olduğunu söyledi. Yılmaz, “Akaryakıt sektörü zor durumda. Antalya’da giderleri karşılama adına zorlanıyoruz. Yardıma ihtiyacımız var. Bu nedenle maalesef akaryakıt istasyonlarını gece kapatacağız. POS oranlarını tüketiciden tahsil etme zorunda kalacağız. Çok yardıma ihtiyacımız var. Artık akaryakıt istasyonu sahiplerine kız vermiyorlar. Eskiden veriyorlardı, benim oğluma zor bulduk. Akaryakıt istasyonları ayrıca belediyelere ilan vergisini en yüksek tarifeden ödüyoruz. Bu konuda TOBB’dan çözüm odaklı yaklaşımlar bekliyoruz” dedi. EN BÜYÜK SORUN SOKAK KÖPEKLERİ Yılmaz, gündem dışı olarak yaptığı konuşmasında Antalya’nın en büyük sorununun sokak köpekleri olduğunu dile getirerek şunları kaydetti: “Antalya’nın Demre İlçesi’nde otelim var. Otelimde müşteriden çok sokak köpeği var. Akaryakıt istasyonlarımda araçtan çok sokak köpeği var. Kundu’da durum nedir? Hiç düşünemiyorum bile. Demre Belediyesi sorumluluk Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde diyor. Büyükşehir yeterli barınak yok diyor. Gerekirse ATSO olarak barınak açalım.” FİLENİN KIZLARI İÇİN ANIT YAPALIM Filenin kızlarının başarılarından da söz eden Yılmaz, “Filenin sultanlarının başarısı bizleri gururlandırdı. Olimpiyat sonuçları beklenmeden Filenin kızları için Antalya’ya anıt dikelim. Bu teklifin değerlendirmeye alınmasını istiyorum” diye konuştu.
ATSO Meclis Üyesi Mevlana Petrolleri’nin sahibi Ali Yılmaz, sektör çok zor durumda kaldığı için Antalya’da bulunan akaryakıt istasyonlarının maliyeti düşürmek adına gece saatlerinde kapanacağını söyledi.

haberimizvar.net-  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Eylül ayı meclis toplantısında söz alan Mevlana Petrolleri’nin sahibi Ali Yılmaz, sektörün çok zor durumda olduğunu söyledi. Yılmaz, “Akaryakıt sektörü zor durumda. Antalya’da giderleri karşılama adına zorlanıyoruz. Yardıma ihtiyacımız var. Bu nedenle maalesef akaryakıt istasyonlarını gece kapatacağız. POS oranlarını tüketiciden tahsil etme zorunda kalacağız. Çok yardıma ihtiyacımız var. Artık akaryakıt istasyonu sahiplerine kız vermiyorlar. Eskiden veriyorlardı, benim oğluma zor bulduk. Akaryakıt istasyonları ayrıca belediyelere ilan vergisini en yüksek tarifeden ödüyoruz. Bu konuda TOBB’dan çözüm odaklı yaklaşımlar bekliyoruz” dedi.

EN BÜYÜK SORUN SOKAK KÖPEKLERİ

Yılmaz, gündem dışı olarak yaptığı konuşmasında Antalya’nın en büyük sorununun sokak köpekleri olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

“Antalya’nın Demre İlçesi’nde otelim var. Otelimde müşteriden çok sokak köpeği var. Akaryakıt istasyonlarımda araçtan çok sokak köpeği var. Kundu’da durum nedir? Hiç düşünemiyorum bile. Demre Belediyesi sorumluluk Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde diyor. Büyükşehir yeterli barınak yok diyor. Gerekirse ATSO olarak barınak açalım.”

FİLENİN KIZLARI İÇİN ANIT YAPALIM

Filenin kızlarının başarılarından da söz eden Yılmaz, “Filenin sultanlarının başarısı bizleri gururlandırdı. Olimpiyat sonuçları beklenmeden Filenin kızları için Antalya’ya anıt dikelim. Bu teklifin değerlendirmeye alınmasını istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.