Antalya’da birinci sendika Tüm Bel Sen

GÜNDEM 20.07.2020 - 16:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalya’da birinci sendika Tüm Bel Sen

Belediyelerde örgütlü sendikalar Antalya genelinde üye sayılarının tespiti için bu gün Çevres ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi. İl genelindeki üye sayısının tespiti sonucunda: Muratpaşa, ASAT, Manavgat, İbradı ve Konyaaltı Belediyesi’nde yetkili olan Tüm Bel-Sen toplamda 1352 üye sayısı ile Antalya'da en çok üyeye sahip sendika oldu.

haberimizvar.net- Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Antalya özelinde yıllardır sürdürdüğümüz sendikal mücadelenin sonucunda Belediye emekçilerinin takdirini almak bizim için çok kıymetlidir.  Sayıştay dahil, her türlü idari ve siyasi müdahalelere rağmen  daha iyi bir Toplu Sözleşme yapabilme, belediye emekçilerinin ekonomik ve sosyal haklarını büyütme, Sözleşmeli personel dahil herkese Kadrolu-güvenceli istihdam sağlanması noktasındaki mücadelemizi kesintisiz sürdürmeye devam edeceğiz. Yetkili olduğumuz Belediyelerdeki üyelerimiz dahil, bütün belediye emekçilerin sendikamıza karşı  duyduğu güven bizim görev ve sorumluluklarımızı daha da artırmıştır.”   ‘GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ’ “Sendikal rekabet ve bölünmüşlük sonuçları itibarıyla belediye emekçilerinin birliğini ve gücünü zayıflatmaktadır. Öncelikli görev ve sorumluluklarımızdan en önemlisi Belediye emekçilerinin birliğini sağlamak olacaktır. Dolayısıyla da bu dönemde de iş güvencemizi korumak ve toplu sözleşme hakkımıza sahip çıkmak birinci önceliğimiz olacaktır. Sendikamızı Antalya genelinde birinci sendika yapan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yetkili olamadığımız belediyelerdeki emekçilerin de sendikal tercihlerini saygıyla karşılıyoruz. Sadece üyelerimizin değil, hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrımsız bütün belediye emekçilerinin hakkını-hukukunu savunmaya devam edeceğiz. Daha da önemlisi, Tüm Bel-Sen'e duyulan bu güveni karşılıksız bırakmayacağız. Bunun içindir ki, daha iyi bir ücret ve  insanca çalışmaları koşullarını elde edebilmek için daha yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Bağımsız, demokratik ve laik bir Türkiye mücadelesinin bir parçası olan Hak, hukuk, adalet ve liyakat için ayrımsız bütün belediye emekçilerinin sesi olmaya devam edeceğiz.”   ‘BU BAŞARI HEPİMİZİN’ Karakurt, “Antalya Büyükşehir’de Tüm Bel Sen 538, Tüm Yerel Sen 647. ASAT, Tüm Bel Sen, 249,Tüm Yerel Sen, 67. Toplam Tüm Bel Sen :787... Tüm Yerel Sen: 714... Toplamda aradaki fark : 73... Antalya da toplamda 1352 üye ile açık ara birinci sendika Tüm Bel Sen oldu. Yıllar sonra Konyaaltı Belediyesi’nde Tüm Bel Sen yetkili oldu. Bu başarı hepimizindir. Emeği geçen herkese teşekkürler” diye konuştu.  
Belediyelerde örgütlü sendikalar Antalya genelinde üye sayılarının tespiti için bu gün Çevres ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi. İl genelindeki üye sayısının tespiti sonucunda: Muratpaşa, ASAT, Manavgat, İbradı ve Konyaaltı Belediyesi’nde yetkili olan Tüm Bel-Sen toplamda 1352 üye sayısı ile Antalya'da en çok üyeye sahip sendika oldu.

haberimizvar.net- Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Antalya özelinde yıllardır sürdürdüğümüz sendikal mücadelenin sonucunda Belediye emekçilerinin takdirini almak bizim için çok kıymetlidir.  Sayıştay dahil, her türlü idari ve siyasi müdahalelere rağmen  daha iyi bir Toplu Sözleşme yapabilme, belediye emekçilerinin ekonomik ve sosyal haklarını büyütme, Sözleşmeli personel dahil herkese Kadrolu-güvenceli istihdam sağlanması noktasındaki mücadelemizi kesintisiz sürdürmeye devam edeceğiz. Yetkili olduğumuz Belediyelerdeki üyelerimiz dahil, bütün belediye emekçilerin sendikamıza karşı  duyduğu güven bizim görev ve sorumluluklarımızı daha da artırmıştır.”

 

‘GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ’

“Sendikal rekabet ve bölünmüşlük sonuçları itibarıyla belediye emekçilerinin birliğini ve gücünü zayıflatmaktadır. Öncelikli görev ve sorumluluklarımızdan en önemlisi Belediye emekçilerinin birliğini sağlamak olacaktır. Dolayısıyla da bu dönemde de iş güvencemizi korumak ve toplu sözleşme hakkımıza sahip çıkmak birinci önceliğimiz olacaktır.

Sendikamızı Antalya genelinde birinci sendika yapan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yetkili olamadığımız belediyelerdeki emekçilerin de sendikal tercihlerini saygıyla karşılıyoruz. Sadece üyelerimizin değil, hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrımsız bütün belediye emekçilerinin hakkını-hukukunu savunmaya devam edeceğiz. Daha da önemlisi, Tüm Bel-Sen'e duyulan bu güveni karşılıksız bırakmayacağız. Bunun içindir ki, daha iyi bir ücret ve  insanca çalışmaları koşullarını elde edebilmek için daha yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Bağımsız, demokratik ve laik bir Türkiye mücadelesinin bir parçası olan Hak, hukuk, adalet ve liyakat için ayrımsız bütün belediye emekçilerinin sesi olmaya devam edeceğiz.”

 

‘BU BAŞARI HEPİMİZİN’

Karakurt, “Antalya Büyükşehir’de Tüm Bel Sen 538, Tüm Yerel Sen 647. ASAT, Tüm Bel Sen, 249,Tüm Yerel Sen, 67. Toplam Tüm Bel Sen :787... Tüm Yerel Sen: 714... Toplamda aradaki fark : 73... Antalya da toplamda 1352 üye ile açık ara birinci sendika Tüm Bel Sen oldu. Yıllar sonra Konyaaltı Belediyesi’nde Tüm Bel Sen yetkili oldu. Bu başarı hepimizindir. Emeği geçen herkese teşekkürler” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.