Antalya'da 'Cumhuriyet'in 100.Yılı' sergisi

GÜNDEM 29.10.2023 - 13:10, Güncelleme: 29.10.2023 - 13:10
 

Antalya'da 'Cumhuriyet'in 100.Yılı' sergisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. Yılı anısına düzenlediği ‘Cumhuriyetin 100.Yılı Fotoğraf Yarışması Sergisi’ törenle açıldı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğinde ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile düzenlenen  'Cumhuriyet’in 100. Yılı' konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Antalyalılarla buluştu.  SERGİYİ GEZDİLER  Cumhuriyet Meydanı Otopark Üstü’ndeki Sergi Alanındaki törenin açılışını Antalya Valisi Hulusi Şahin eşi Ebru Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. 35 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezen Vali Hulusi Şahin ve Başkan Muhittin Böcek sergide yer alan fotoğrafları tek tek inceledi.  ‘Cumhuriyetin 100.Yılı Fotoğraf Yarışması Sergisi’ni vatandaşlar 30 Kasım’a kadar gezebilecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. Yılı anısına düzenlediği ‘Cumhuriyetin 100.Yılı Fotoğraf Yarışması Sergisi’ törenle açıldı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliğinde ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile düzenlenen 

'Cumhuriyet’in 100. Yılı' konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Antalyalılarla buluştu. 

SERGİYİ GEZDİLER 
Cumhuriyet Meydanı Otopark Üstü’ndeki Sergi Alanındaki törenin açılışını Antalya Valisi Hulusi Şahin eşi Ebru Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. 35 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezen Vali Hulusi Şahin ve Başkan Muhittin Böcek sergide yer alan fotoğrafları tek tek inceledi. 

‘Cumhuriyetin 100.Yılı Fotoğraf Yarışması Sergisi’ni vatandaşlar 30 Kasım’a kadar gezebilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.