Antalya'da huzur uygulaması

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.08.2023 - 11:06, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:19
 

Antalya'da huzur uygulaması

Antalya Emniyet Müdürlüğü, 95 ekip, 370 personelle 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması' gerçekleştirdi. Uygulamada 3 bin 803 kişi sorgulandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla yurt genelinde eş zamanlı olarak vatandaşların yoğun bulundukları yerlerde başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan kişilerin yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması' gerçekleştirildi. Uygulamaya Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Bölge Trafik, İnsansız Hava Araçları, Çevik Kuvvet ve Deniz Limanı Şube Müdürlükleri başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlük-Amirlikler ve diğer birimlerin de personel takviyesi ile toplam 95 ekip ve 370 personel katıldı. Uygulamada, 3 bin 803 kişi sorgulandı. Arandığı tespit edilen 11 kişi yakalanırken, çeşitli miktarda narkotik madde ele geçirildi. 4 kişi hakkında adli idari işlem yapan ekipler, 884 aracı da kontrol etti. 57 araca cezai işlem uygulanırken 5 araç trafikten men edildi. Ekipler ayrıca 18 işyerini denetlerken, 45 okul çevresi,
Antalya Emniyet Müdürlüğü, 95 ekip, 370 personelle 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması' gerçekleştirdi. Uygulamada 3 bin 803 kişi sorgulandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla yurt genelinde eş zamanlı olarak vatandaşların yoğun bulundukları yerlerde başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan kişilerin yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması' gerçekleştirildi.

Uygulamaya Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Bölge Trafik, İnsansız Hava Araçları, Çevik Kuvvet ve Deniz Limanı Şube Müdürlükleri başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlük-Amirlikler ve diğer birimlerin de personel takviyesi ile toplam 95 ekip ve 370 personel katıldı. Uygulamada, 3 bin 803 kişi sorgulandı. Arandığı tespit edilen 11 kişi yakalanırken, çeşitli miktarda narkotik madde ele geçirildi. 4 kişi hakkında adli idari işlem yapan ekipler, 884 aracı da kontrol etti. 57 araca cezai işlem uygulanırken 5 araç trafikten men edildi.

Ekipler ayrıca 18 işyerini denetlerken, 45 okul çevresi,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.