Antalya'da refüjler otoparka döndü

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2023 - 11:59, Güncelleme: 28.11.2023 - 11:59
 

Antalya'da refüjler otoparka döndü

Antalya'da kentin ana arterlerine kesişen mahalledeki refüj otoparka döndü. Park yeri bulamadıklarını öne süren ve aralarında yabancı plakalı araçların da bulunduğu sürücüler gün içerisinde kaldırımı aşarak park ettikleri refüjdeki çimler de kurumaya başladı.

haberimizvar.net- Turizm kenti Antalya’da artan araç sayısı, kent içerisinde park yeri ve trafik sorunu oluşturuyor. 2023 Haziran verilerine göre yaklaşık 1.5 milyon aracın kayıtlı olduğu kentte özellikle ana arterlerde sabah ve akşam saatlerinde trafik kilitleniyor. Gün içerisinde ise vatandaş park yeri bulamadığı için engelliler için ayrılan özel alanlardan, park ve bahçelerin içerisine araçlarını park ediyor. İlginç görüntülerin yaşandığı park sorununda Antalya Valiliği ve kentin ana arterlerinden biri olan Yener Ulusoy Bulvarı kesişimindeki Kızılsaray Mahallesi 88. Sokak üzerindeki bir refüj otopark haline geldi.  Savaştan kaçarak Antalya’ya yerleşen Ukraynalı sürücünün de aracını park ettiği refüjde gün içerisinde onlarca araç önce kaldırımı aşıp ardından çimleri ezerek aracını refüje park ediyor. Sıklıkla park yeri olarak kullanılması nedeniyle refüjdeki çimlerin de ezilerek kurumaya başladığı dikkati çekti. Hatalı parklar, trafik polislerinin gün içinde sıklıkla ceza yazıp uyarmalarına rağmen sürüyor. Aracını refüje park eden bir sürücü, kimseye bir zararlarının olmadığını ve aracını park edecek başka bir yer bulamadığını ve park eden diğer araçları göstererek yalnız olmadığını söyledi.
Antalya'da kentin ana arterlerine kesişen mahalledeki refüj otoparka döndü. Park yeri bulamadıklarını öne süren ve aralarında yabancı plakalı araçların da bulunduğu sürücüler gün içerisinde kaldırımı aşarak park ettikleri refüjdeki çimler de kurumaya başladı.

haberimizvar.net- Turizm kenti Antalya’da artan araç sayısı, kent içerisinde park yeri ve trafik sorunu oluşturuyor. 2023 Haziran verilerine göre yaklaşık 1.5 milyon aracın kayıtlı olduğu kentte özellikle ana arterlerde sabah ve akşam saatlerinde trafik kilitleniyor. Gün içerisinde ise vatandaş park yeri bulamadığı için engelliler için ayrılan özel alanlardan, park ve bahçelerin içerisine araçlarını park ediyor. İlginç görüntülerin yaşandığı park sorununda Antalya Valiliği ve kentin ana arterlerinden biri olan Yener Ulusoy Bulvarı kesişimindeki Kızılsaray Mahallesi 88. Sokak üzerindeki bir refüj otopark haline geldi. 

Savaştan kaçarak Antalya’ya yerleşen Ukraynalı sürücünün de aracını park ettiği refüjde gün içerisinde onlarca araç önce kaldırımı aşıp ardından çimleri ezerek aracını refüje park ediyor. Sıklıkla park yeri olarak kullanılması nedeniyle refüjdeki çimlerin de ezilerek kurumaya başladığı dikkati çekti. Hatalı parklar, trafik polislerinin gün içinde sıklıkla ceza yazıp uyarmalarına rağmen sürüyor. Aracını refüje park eden bir sürücü, kimseye bir zararlarının olmadığını ve aracını park edecek başka bir yer bulamadığını ve park eden diğer araçları göstererek yalnız olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.