Antalya'da traktör sahiplerine reflektör

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.09.2023 - 15:22, Güncelleme: 13.09.2023 - 15:22
 

Antalya'da traktör sahiplerine reflektör

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü ve Kumluca Ziraat Odası Başkanlığı iş birliğinde çiftçilere römork reflektörü dağıtıldı

haberimizvar.net- Kumluca Ziraat Odası Hizmet Binası önünde gerçekleşen reflektör dağıtımını Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görevli ziraat mühendisi Hatice Parlak ve Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce birlikte gerçekleştirdi. Hatice Parlak, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilerimize birçok alanda destek oluyoruz. Kumluca'ya 75, Finike ilçesine 50 reflektör dağıttık. Çiftçilerimizin can ve mal güvenliğini korumak, tarımsal üretimin sürekliliğini sağlamak amacıyla reflektör dağıtıyoruz" dedi. Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce de "Kumluca'mızda çiftçilerimiz ürettikleri ürünleri toptancı haline götürmek için otomobil ve traktörlerin arkasındaki römorkları sıklıkla kullanıyor. Bu yüzden Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu uygulamaya biz de destek verdik. Tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve çiftçilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak için gerekli olan bu uygulamaya destek verdiği için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim" diye konuştu..  
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü ve Kumluca Ziraat Odası Başkanlığı iş birliğinde çiftçilere römork reflektörü dağıtıldı

haberimizvar.net- Kumluca Ziraat Odası Hizmet Binası önünde gerçekleşen reflektör dağıtımını Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görevli ziraat mühendisi Hatice Parlak ve Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce birlikte gerçekleştirdi.

Hatice Parlak, " Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilerimize birçok alanda destek oluyoruz. Kumluca'ya 75, Finike ilçesine 50 reflektör dağıttık. Çiftçilerimizin can ve mal güvenliğini korumak, tarımsal üretimin sürekliliğini sağlamak amacıyla reflektör dağıtıyoruz" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce de "Kumluca'mızda çiftçilerimiz ürettikleri ürünleri toptancı haline götürmek için otomobil ve traktörlerin arkasındaki römorkları sıklıkla kullanıyor. Bu yüzden Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu uygulamaya biz de destek verdik. Tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve çiftçilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak için gerekli olan bu uygulamaya destek verdiği için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim" diye konuştu..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.