#ANTALYADAKATLİAM’a tepki gösterecekler

GÜNDEM 27.08.2019 - 18:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

#ANTALYADAKATLİAM’a tepki gösterecekler

#ANTALYADAKATLİAM’a tepki gösterecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağında kedi ve köpeklerin ölüme terk edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı yönündeki açıklamanın ardından barınaktaki morgta üst üste yığılmış hayvan ölülerinin yer aldığı yeni görüntü ortaya çıkmasının ardından hayvan severler sosyal medya üzerinden örgütlendi haberimizvar.net Hayvan severler tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ndeki sahipsiz kedi ve köpeklere kötü şartlarda bakıldığı, bazılarının da ölüme terk edildiği yönünde sosyal medyada paylaşılan görüntülerin büyük tepki toplamasının ardından hayvan severler sosyal medyada #ANTALYADAKATLİAM hastagi ile tepkilerini gösterecek. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı bilgilerde, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepezaltı Bakımevi’nde sahipsiz hayvanlara yapılan vahşete tepki için Twitter’da saat 20.00’da #ANTALYADAKATLİAM diyerek tepki göstereceğiz. Lütfen sizde bu vahşete sessiz kalmayın!” denildi.  
#ANTALYADAKATLİAM’a tepki gösterecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağında kedi ve köpeklerin ölüme terk edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı yönündeki açıklamanın ardından barınaktaki morgta üst üste yığılmış hayvan ölülerinin yer aldığı yeni görüntü ortaya çıkmasının ardından hayvan severler sosyal medya üzerinden örgütlendi

haberimizvar.net Hayvan severler tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ndeki sahipsiz kedi ve köpeklere kötü şartlarda bakıldığı, bazılarının da ölüme terk edildiği yönünde sosyal medyada paylaşılan görüntülerin büyük tepki toplamasının ardından hayvan severler sosyal medyada #ANTALYADAKATLİAM hastagi ile tepkilerini gösterecek. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı bilgilerde, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepezaltı Bakımevi’nde sahipsiz hayvanlara yapılan vahşete tepki için Twitter’da saat 20.00’da #ANTALYADAKATLİAM diyerek tepki göstereceğiz. Lütfen sizde bu vahşete sessiz kalmayın!” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.