Antalya’dan selam götürdü

GÜNDEM 06.06.2021 - 14:07, Güncelleme: 06.06.2021 - 14:21
 

Antalya’dan selam götürdü

İl ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Lideri Akşener’e Antalya’dan selam gitti.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye genelinde vatandaş buluşmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Akşener’in yoğun temposu sırasında İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’un kızı üniversite öğrencisi Nazlı Aleyna Tayfur, Antalya’dan aldığı selamı Akşener’in gezilerine katılarak iletti.  Akşener ile özçekim yapan Nazlı Aleyna Tayfur, parti liderinden aldığı selamı da babası Semih Tayfur aracılığıyla duyurdu. İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, sosyal medya hesabından kızı ve partisinin genel başkanının fotoğraflarını paylaşırken, şu notu düştü: “Benim deli kızım  Nazlı Aleynam @alytyfrr.. Baba ben  @meral_aksener ablamın yanına giderim fotoğrafıda çekerim dedi, o izdihamda yaptı bunu.. Bu gençler sizi attaya gönderecek hiç kuşkum yok MADALYA'lı..”
İl ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Lideri Akşener’e Antalya’dan selam gitti.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye genelinde vatandaş buluşmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Akşener’in yoğun temposu sırasında İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’un kızı üniversite öğrencisi Nazlı Aleyna Tayfur, Antalya’dan aldığı selamı Akşener’in gezilerine katılarak iletti.  Akşener ile özçekim yapan Nazlı Aleyna Tayfur, parti liderinden aldığı selamı da babası Semih Tayfur aracılığıyla duyurdu. İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, sosyal medya hesabından kızı ve partisinin genel başkanının fotoğraflarını paylaşırken, şu notu düştü: “Benim deli kızım  Nazlı Aleynam @alytyfrr.. Baba ben  @meral_aksener ablamın yanına giderim fotoğrafıda çekerim dedi, o izdihamda yaptı bunu.. Bu gençler sizi attaya gönderecek hiç kuşkum yok MADALYA'lı..”

Resim
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.